Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)


Ons verhuurpunt ligt middenin het Hageland, een ideaal vertrekpunt voor een gezellig dagje fietsen of om met Vespa, scooter of oldtimer een tour te maken doorheen de streek. U kan in ons verhuurpunt niet allen voertuigen maar ook allerlei routes huren op maat van het gehuurde voertuig: een fietsroute, Vesparoute,... Onze meest populaire Hagelandse fietsroutes zijn bv. de Bloesemroute en de Horstroute. Omdat heel wat Belgische wijnen in het Hageland verbouwd worden, kan u uw route ook steeds uitbreiden met een wijngaardbezoek. 

Het heuvelachtige Hagelandse landschap is rijk bezaaid met wijngaarden, fruitbomen en kastelen. Het Hageland is dan ook een uiterst geschikte streek voor een gezellig dagje fietsen, een romantische Vespatocht of een heuvelroute in een classy oldtimer. U kan bij Wow Routes terecht voor de huur van een Vespa, scooter, elektrische fiets, Méhari, 2PK of Citroën DS. Zo’n verhuur vertrekt doorgaans vanuit ons verhuurpunt te Holsbeek, middenin hetHageland en vlakbij Leuven. Naast een voertuig kan u er voor een kleine meerprijs ook een van onze uitgestippelde themaroutes boeken. De bijgeleverde gps en audiogids zorgen ervoor dat je tijdens je tour de mooiste plekjes van het Hageland leert kennen. Klassiekers in ons aanbod zijn de Horstroute, Hagelandroute en Bloesemroute.

Het Hageland bevat heel wat andere prachtige bezienswaardigheden die samen met de vele fietsroutes een speerpunt vormen van het toerisme in dit deel van Vlaams-Brabant. In het Hagelandse worden er bijvoorbeeld heel wat Belgische wijnen geteeld. Indien u wenst kan u op uw fietsroute, Vesparoute,… ook een stop inplannen bij zo’n lokale wijnbouwer om er te proeven van de lokale wijn. Nog een aanrader is de reeds aangehaalde Bloesemroute. Deze route staat volledig in het teken van de bloesemende fruitgaarden van het Hageland, en is als dusdanig slechts tijdens een bepaalde periode van het jaar beschikbaar. Of u nu gebruikt wilt maken van een oldtimer, scooter, Vespa of een van onze elektrische fietsen: de natuurpracht die je tijdens deze route zal tegenkomen, zal je voor geen geld willen missen!

Kies en boek hier ons belevingsaanbod voor het Hageland!