Word een WOW!Partner


Wow-routes.com - Creating everlasting memories

Wil jij meewerken om onze klanten te laten genieten van leuke herinneringen aan belevingen met voertuigen? Kan je je ook vinden in de Wow-routes.com waarden zoals veiligheid, respect voor natuur & cultuur van de streek, sprankelende vrijheid, leerrijk en tot slot innovatie met een stipje nostalgie ?

Kun je arrangementen op een van onze routes verzorgen (ontbijt, picknick, lunch, pannenkoeken-break, bezoek aan een wijndomein, een cursus limoncelo maken, een inwijding in de geheimen van de hoefsmid,…)?

Of zoek je als MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) professional leuke events . Baat je een conferentiecentrum of seminarieruimte uit en ben je op zoek naar een ideale activiteit die je je klanten kan aanbieden om te ontspannen na een drukke dag?

Hiervoor kan je bij ons terecht. Wow-routes.com  is hét bedrijf dat routes en belevingen met schitterende voertuigen creëert. Wij maken er een punt van onze klanten te laten genieten van leuke herinneringen. Zodat zij er met een brede lach verder over vertellen.  Samen met onze partners staat Wow-routes.com sterk en verwezenlijken we dagelijks de droom van heel wat gezinnen, families en bedrijven. 

Wil je ook een WOW!partner worden, en zo je eigen zaak mee in de picture zetten op één van onze routes? Neem dan zeker contact op met ons!

Meer weten ? 

Neem contact op met sales@wow-routes.com

Wow-routes.com

Langestraat 40C

3220 Sint-Pieters-Rode

Tel : +32 16 76 68 14