Events op maat


Wow-routes.com - Creating everlasting memories

Is belevingen creëren die “leuke herinneringen“ blijven ook een van jouw vooropgestelde doelen? Ben jij dag in dag uit bezig met de organisatie van allerlei evenementen

Dan is Wow-routes.com de geschikte partner en kunnen wij alvast een deel van deze doelstellingen realiseren. Want de “Belevingen met voertuigen” die we creëren bestaan uit verschillende elementen waaronder uitgestippelde routes doorheen toeristische streken. Onze core-business is dan ook routes en events op maat maken. Deze kunnen naar eigen keuze geconcretiseerd worden in een audio-gids, een gps-route of roadbook .Dit alles kan volledig op maat volgens uw wensen uitgewerkt worden: de mogelijkheden zijn talrijk!

Hiervoor kan je bij ons terecht. Wow-routes.com  is hét bedrijf dat routes en belevingen met schitterende voertuigen creëert. Wij maken er een punt van onze klanten te laten genieten van leuke herinneringen. Zodat zij er met een brede lach verder over vertellen.  Samen met onze partners staat Wow-routes.com sterk en verwezenlijken we dagelijks de droom van heel wat gezinnen, families en bedrijven. 

Samen maken we werk van jouw route !

Meer weten ? 

Neem contact op met sales@wow-routes.com

Wow-routes.com

Langestraat 40C

3220 Sint-Pieters-Rode

Tel : +32 16 76 68 14