Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Opgelet: op zondag dient u voor 13u de picknick bij Vanhellemont af te halen.

 

Deze picknick wordt meegegeven bij vertrek. Zoek een mooi plekje uit onderweg (picknickterras, bankje of op het gras) en laat het smaken!

Scooter Social Deal 10u - 17u

Vanaf € 39.9


Ook beschikbaar

#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 9

Picknick standaard

#
#
Vanaf € 13

Picknick luxe

Verken de Horstroute gezellig van op de scooter! Deze beleving kan enkel gereserveerd worden als u in het bezit bent van een geldige Social Deal-bon. Vink bij 'Betalen' de optie Bongo/ Cadeaubox/ Wonderbox/ Vivabox/ Social Deal aan.Felgroen, supertrendy en retro: onze scooters zijn Vespa-lookalikes met een cilinderinhoud van 50cc. De benzinescooters kunnen een maximumsnelheid van 50 km/u bereiken. Lekker snorren op leuke routes met deze Wow-routes.com scooters !

Onze routes vertrekken vanuit ons verhuurpunt, vlakbij het Kasteel van Horst. U wordt meegevoerd langs heuvelende wijndomeinen, kastelen, vergezichten en uitgestrekte fruitboomgaarden.


Prijs: Vanaf € 39.9 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

Bent u in het bezit van deze Social Deal?


Druk op de "Boek nu"knop.

Deze beleving kan enkel gereserveerd worden als u in het bezit bent van een geldige Social Deal bon.

Maak een kopie van uw bon en stuur deze vooraf door naar sales@wow-routes.com. 

Breng de bon mee op de dag van uw reservatie. 

Deze Social Deal is geldig tot en met 14 september 2018.

 

Inclusief:

  • Huur van 1 scooter voor 1 persoon van 10u tot 17u tijdens de week 
  • Opgelet: u dient minimum 2 scooters te reserveren
  • In het weekend wordt een toeslag van 10€ aangerekend
  • Gebruik van GPS/audiogids 
  • Gebruik van helm
  • BA-verzekering
De voertuigen worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

 

Rijtijden:

Van 10u tot 17u

 

Wegwijs: 

Via audiogids/GPS

 

Diversen:

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen, alsook de originele Social Deal bon. Met een Belgisch rijbewijs kan je onze voertuigen besturen vanaf de leeftijd van 18 jaar. 
  • Op elke route zijn arrangementen te verkrijgen.
  • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 200 voor de scooter. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.