Duur bezoek: +- 45 minuten

Het is mogelijk om gebruik te maken van het picknickterras op de wijngaard. Bij regenweer is er een afdak voorzien.

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Het is mogelijk om gebruik te maken van het picknickterras op de wijngaard. Bij regenweer is er een afdak voorzien.

Max. gewicht = 45 kg
Er is plaats voor 2 kinderen.

 

Indien je vegetariër bent of liever een ander broodje wenst te bestellen, noteer dit dan in het opmerkingenveld bij je boeking.

Alternatieven:

- broodje omelet/ spek

- broodje kip, dressing, groenten

- broodje brie met appel, nootjes en honing

Voor groepen (vanaf 10 personen) hebben wij ook andere ontbijt- of lunchformules. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De basis verzekering is wettelijk verplicht en is inbegrepen in de prijs. Ze dekt de schade toegebracht aan derden.

Optioneel kan je een bijkomende verzekering nemen voor materiële schade aan het voertuig. Eigen lichamelijke schade valt onder je eigen hospitalisatieverzekering. 

E-BIKE huren - Holsbeek (Hageland)

Vanaf € 23

Rijd met een e-bike naar waar u maar wilt!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Wijngaardbezoek standaard
Kinderfietskar

Vanaf € 5

Kinderfietskar

Picknick

Vanaf € 8

Picknick

Extra verzekering E-bike

Huur een E-bike en ga op op uw eigen tempo op ontdekkingstocht! Alleen, met je partner, het hele gezin of een groep vrienden... plezier gegarandeerd!


E-bikes zijn de nieuwe trend en dat is niet voor niets! Voor wie zin heeft in een sportieve uitstap op eigen tempo is dit het ideale vervoersmiddel. Je trapt zoveel je wilt en de elektrische ondersteuning helpt je de moeilijke stukken te overbruggen.

Vertrek vanuit ons verhuurpunt in Holsbeek (Hageland) en rijd naar waar u maar wilt. In het heuvelachtige landschap van het Hageland zorgt de E-bike voor dat nodige duwtje in de rug.

Met een snelheid van tot 25km per uur geniet je in alle rust van de mooie omgeving. En natuurlijk is er de mogelijkheid om onderweg halt te houden aan een gezellig terrasje.

Onze E-bikes zijn verkrijgbaar met kinderzitjes of kinderkarren. Je kan optioneel ook een picknick boeken die je kunt opbergen in de handige fietstas. 

Met onze elektrische ezeltjes rijd je naar waar je maar wilt.

Volg je liever een uitgestippelde route? Kies dan voor één van onze fietstochten met route. Een tablet wordt bevestigd op je stuur en wijst je de weg, terwijl je via audiogids extra uitleg krijgt over de streek. 

 

 


Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.Routes

Routes E-BIKE huren - Holsbeek (Hageland)

Legende

Prijs: Vanaf € 23


Interesse?
Graag contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com

Inclusief:

  • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
  • Batterij E-Bike volgeladen bij vertrek. 
  • kaart met fietsknooppunten

Rijtijden:

  • Hele dag: de tocht dient plaats te vinden tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

Diversen:

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds Identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur.
  • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig ? Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
  • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

OPGELET: VERHUURPUNT (TIJDELIJK) GESLOTEN!

De economische impact van de corona crisis is overal voelbaar. Geschat wordt dat de toeristische en evenementensector met een omzetverlies van 50-80% af te rekenen krijgen.

Ook WOW Routes Hageland in Holsbeek heeft daardoor zijn activiteiten inmiddels moeten stopzetten. Normaal gezien begint het seizoen in het voorjaar. Dat was buiten de corona crisis gerekend.

Door de lockdown hebben we alle geplande activiteiten moeten annuleren. Gelukkig hebben onze klanten daar alle begrip voor.

De meeste klanten van WOW Routes Hageland zijn bedrijven die een teambuilding of groepsactiviteit organiseren voor hun personeel of klanten.

Deze kunnen helaas nog steeds niet doorgaan. Op korte termijn verwachten we geen versoepeling van de te respecteren social distancing voor groepen.

Navraag bij onze klanten heeft geleerd dat er dit jaar geen budgetten meer worden gereserveerd voor teambuildings en andere evenementen.

Daarom heeft WOW Routes Hageland besloten om al haar activiteiten op te schorten voor tenminste het jaar 2020.

Samen met enkele branchegenoten die met dezelfde moeilijkheden worden geconfronteerd, gaan we nu onderzoeken wat de mogelijkheden voor samenwerking zijn in de komende jaren.

Graag bedanken wij al onze klanten die de afgelopen jaren ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Zodra dat weer mogelijk is, pakken we de draad weer op. Dus geen afscheid, maar een welgemeende tot ziens !!!