Horstroute lang = 95km

Horstroute kort = 65 km

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

U kunt van deze heerlijke picknick met verse streekproducten genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving de smaakpapillen prikkelen.

Op aanvraag kan de picknick ook meegegeven worden. Gelieve op voorhand contact met ons op te nemen wanneer u de picknick onderweg wenst op te eten. Wij geven u deze dan mee bij vertrek.

Wanneer je een rit voor slechts een halve dag hebt, wordt de picknick altijd meegegeven voor onderweg. 

Hagelandroute = 54km

2PK huren - Holsbeek (Hageland) - Hele dag

Vanaf € 180

Een hele dag met een 2CV rondtoeren!


Eventueel kun je volgende extra opties toevoegen:

#
#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 8

Picknick standaard

#
#

Trek er samen met je partner, vrienden of familie eens op uit in een bijzondere auto. Een onvergetelijke ervaring! Al vanaf € 45 p.p. voor een hele dag! Excl. route. Max. 4 personen per voertuig. 


Wie kent ze niet, onze charmante, sympathieke "geitjes"? Iedereen kent wel iemand die er ooit eentje heeft gehad. Misschien heeft u er zelf nog mooie herinneringen aan of heeft u er altijd eens in willen rondrijden? Bij wow-routes komen deze herinneringen weer tot leven of gaan uw dromen in vervulling! 

Je ontdekt met de prachtige 2CV de mooiste plekjes in het Hageland of rijd naar waar u maar wilt. Bij mooi weer kan het dakje open en rijden jullie met de wind door de haren.

Om de beleving compleet te maken, is er de mogelijkheid om één van onze boeiende uitgestippelde themaroutes als extra optie bij te boeken (prijs: € 15). Een tablet of gps wijst je dan de weg en een audiogids vertelt daarbij leuke verhalen en legendes over de streek.

Op elke route zijn ook arrangementen te verkijgen. Je kunt bv. een rondleiding met tasting op een wijngaard bij je route boeken of een lekkere luxepicknick reserveren. Laat je je liever culinair verwennen? Je komt langs authentieke horecazaken die heerlijke streekgerechten aanbieden.

 


Onze volledig gerestaureerde Citroën 2cv’tjes staan garant voor een unieke belevenis en stralen pure nostalgie uit. Hun dak, dat opengezet kan worden, leent zich perfect om ten volle van het weer te kunnen genieten.

De afkorting 2PK staat voor "twee paardenkracht". De 2PK werd geproduceerd tussen 1948 en 1990. In die periode zijn er zo'n 4 miljoen van gebouwd.

Er werd beslist een kleine auto te ontwikkelen die geschikt diende te zijn voor het ruige Franse platteland. Op basis van marktonderzoek werd besloten dat het een voertuig moest worden dat twee boeren met 50 kilogram aardappelen kon vervoeren of een vat met 50 liter wijn. De vering moest hierbij zo goed zijn dat eieren in een mand niet zouden breken. Overige eisen waren dat de auto vooral zuinig, betrouwbaar, goedkoop en eenvoudig te bedienen moest zijn: een boerin moest ermee naar de markt kunnen rijden. Ook moest de boer er in passen met zijn zondagse hoed op zodat hij per auto naar de kerk kon.

Het uiterlijk van de wagen werd niet belangrijk geacht. In Frankrijk heeft de 2CV de bijnaam "La Deuche", in België is het "de Geit" , in Nederland "Eend" of "Lelijke Eend"', in Duitsland werd het "Ente" en in Engeland "Tin Snail" (blikken slak).
Routes

Routes 2PK huren - Holsbeek (Hageland) - Hele dag

Legende

Mogelijke routes (incl. gps/tablet en audiogids):

- Horstroute

- Hagelandroute

- Wijnroute

Opgelet: de route dient extra geboekt te worden. Selecteer de optie bij je reservering (15€).

Prijs: Vanaf € 180 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com Holsbeek (Hageland) - Langestraat 40 C - 3220 Sint-Pieters-Rode


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com


Prijzen huur 2PK (zonder route):

  • Vanaf € 130 voor een halve dag (gratis kilometers inbegrepen: 50 km)
  • Vanaf € 180 voor een hele dag in de week (gratis kilometers inbegrepen: 100 km) 
  • Waarborg : € 750

Inclusief

  • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
  • Voertuig volgetankt bij vertrek. Gelieve volgetankt terug te brengen.

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

  • Hele dag: de rit vindt plaats tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.


Diversen 

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2CV huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? Contacteer ons dan.
  • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.

 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanuit ons verhuurpunt in Holsbeek ontdekt u het Hageland, thuisbasis van de Rode Ridder. Wij nemen u mee langs heuvelende wijndomeinen, kastelen, vergezichten en uitgestrekte fruitboomgaarden. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor zowel een romantisch dagje uit als een groepsevent!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.