Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig.

Gelieve op voorhand contact met ons op te nemen wanneer u de picknick onderweg wenst op te eten. Wij geven u deze dan mee bij vertrek.

Eén van onze medewerkers zal u voor vertrek uitleg geven over de thema-route die u wenst te volgen.

Ook zal hij het gebruik van tabblad, gps en audioguide demonstreren.

Eén van onze medewerkers zal u voor vertrek uitleg geven over de thema-route die u wenst te volgen.

Ook zal hij het gebruik van tabblad, gps en audioguide demonstreren.

2PK huren - Holsbeek (Hageland) - halve dag

Vanaf € 130

Huur een Citroën 2CV -al vanaf €130 voor een halve dag!


Ook beschikbaar

#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 8

Picknick standaard

#
Vanaf € 18

Picknick luxe

#
#

Wanneer u met één van onze "geitjes" rijdt, waant u zich terug in de sixties. Huur deze nostalgische wagen voor een dagje uit met vrienden, famiilie of collega's en rijd naar waar u maar wilt. Deze wagen leent zich ook perfect voor een trouwfeest of ander event.


Ontdek op een originele manier het Hageland! Om de beleving compleet te maken, is er ook de mogelijkheid om één van onze uitgestippelde themaroutes als extra optie bij te boeken (prijs: € 15). Een tabblad of gps wijst je de weg en een audioguide vertelt daarbij leuke verhalen en legendes over de streek.

Op elke route zijn ook arrangementen te verkijgen. Op onze wijnroute kan u een bezoek brengen aan het wijncentrum of -mits reservatie - gaan proeven op één van de wijndoomeinen. Houd u van gastronomie? U komt langs authentieke horecazaken die een lekkere selectie van streekproducten aanbieden. Of wat dacht u van een picknick tussen de bloesems tijdens het bloesemseizoen?


Prijzen huur 2PK:

 • Vanaf € 130 voor een halve dag (gratis kilometers inbegrepen: 50 km)
 • Vanaf € 180 voor een hele dag in de week (gratis kilometers inbegrepen: 100 km) 
 • Waarborg : € 750

Onze volledig gerestaureerde Citroën 2cv’tjes staan garant voor een unieke belevenis en stralen pure nostalgie uit. Hun open dak leent zich perfect om ten volle van het weer te kunnen genieten.

De afkorting 2PK staat voor "twee paardenkracht". De 2PK werd geproduceerd tussen 1948 en 1990. In die periode zijn er zo'n 4 miljoen van gebouwd.

In Frankrijk heeft de 2CV de bijnaam "La Deuche", in België is het "de Geit" , in Nederland "Eend" of "Lelijke Eend"', in Duitsland werd het "Ente" en in Engeland "Tin Snail" (blikken slak).

In 1935 werd beslist een kleine auto te ontwikkelen die geschikt diende te zijn voor het ruige Franse platteland. Projectleider en stuwende kracht Pierre-Jules Boulanger omschreef het doel als 'een paraplu op vier wielen'. Op basis van marktonderzoek werd besloten dat het een voertuig moest worden dat twee boeren met 50 kilogram aardappelen kon vervoeren of een vat met 50 liter wijn. Ook gaat het verhaal dat het de mogelijkheid moest bieden om een schaap in de auto mee te nemen. De auto moest hierbij zo comfortabel zijn dat eieren in een mand niet zouden breken wanneer de auto over een stuk omgeploegd land zou rijden. Overige eisen waren dat de auto vooral zuinig, betrouwbaar, goedkoop en eenvoudig te bedienen moest zijn: een boerin moest ermee naar de markt kunnen rijden. Ook moest de boer, met zijn zondagse hoed op, er in passen zodat hij per auto naar de kerk kon. Het uiterlijk van de wagen werd niet belangrijk geacht.
Routes

Routes 2PK huren - Holsbeek (Hageland) - halve dag

Legende

Referentiepunten

Plaats

KM 

01. Vertrek Wow-routes.com

St.-Pieters-Rode

0

02. Bij Boeres / In de Ster

Wezemaal

9

03. Bed van Napoleon

Linden

17

04. Craywinkelhof

 

27

05. Gempemolen 

St.-Joris-Winge

28

06. Fruitbedrijf Vanhellemont 

Meensel-Kiezegem 

44

07. Wijndomein Danouise

Houwaart

55

08. De Moedermeule

Gelrode

70

09. Kasteel van Horst

Holsbeek

76

10. Aankomst Wow-routes.com

St.-Pieters-Rode

79

Prijs: Vanaf € 130Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan. U heeft de mogelijkheid om een speciale themaroute met tabblad of gps en audiogids als extra bij te boeken. Op elke route zijn er ook arrangementen te verkrijgen. 

Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Inclusief

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Voertuig volgetankt bij vertrek.

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

 • Halve dag: de rit vindt plaats tussen 14u en 18u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen. Het is ook mogelijk in de voormiddag te vertrekken, maar gelieve daarvoor op voorhand met ons contact op nemen, zodat wij dit kunnen inplannen.

Aanwezige voertuigen :

 • 22 2pk
 • 39 scooters
 • 11 Vespa's
 • 80 e-bikes 
 • 2 Mehari's
 • 3 Citroën DS

Afstand:

 • Auto = 100 km gratis (daarna: € 0,25 per extra km)

 

Diversen

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2PK huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanuit ons verhuurpunt in Holsbeek ontdekt u het Hageland, thuisbasis van de Rode Ridder. Wij nemen u mee langs heuvelende wijndomeinen, kastelen, vergezichten en uitgestrekte fruitboomgaarden. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor zowel een romantisch dagje uit als een groepsevent!Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.