Wijnroute = 35km

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Aanbevolen hoeveelheid: 1 picknick per persoon

Aanbevolen hoeveelheid: 1 picknick voor 2 personen

U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Op aanvraag kan de picknick ook meegegeven worden voor onderweg. Indien u dit wenst, gelieve dan op voorhand contact op te nemen.

Wanneer je een rit voor slechts een halve dag hebt, wordt de picknick altijd meegegeven voor onderweg. 

Horstroute lang = 95km

Horstroute kort = 65 km

Hagelandroute = 54km

1 picknick per persoon

2PK huren - Holsbeek (Hageland) - Halve dag

Vanaf € 130

Een halve dag met een 2CV rondtoeren!


Ook beschikbaar

#
#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 8

Picknick standaard

#
#
#
#
Vanaf € 10

Picknick moederdag

Onze volledig gerestaureerde Citroën 2cv’tjes staan garant voor een unieke belevenis en stralen pure nostalgie uit. Huur een 2CV, al vanaf € 35 p.p. voor een halve dag! Max. 4 personen per voertuig.

 


Wie kent ze niet, onze charmante, sympathieke "geitjes"? Iedereen kent wel iemand die er ooit eentje heeft gehad. Misschien heeft u er zelf nog mooie herinneringen aan of heeft u er altijd eens in willen rondrijden? Bij wow-routes komen deze herinneringen weer tot leven of gaan uw dromen in vervulling! 

Je ontdekt met de prachtige 2CV de mooiste plekjes in het Hageland of rijd naar waar u maar wilt. Bij mooi weer kan het dakje open en rijden jullie met de wind door de haren.

Om de beleving compleet te maken, is er de mogelijkheid om één van onze boeiende uitgestippelde themaroutes als extra optie bij te boeken (prijs: € 15). Een tablet of gps wijst je dan de weg en een audiogids vertelt daarbij leuke verhalen en legendes over de streek.

Op elke route zijn ook arrangementen te verkijgen. Je kunt bv. een rondleiding met tasting op een wijngaard bij je route boeken of een lekkere luxepicknick reserveren. Laat je je liever culinair verwennen? Je komt langs authentieke horecazaken die heerlijke streekgerechten aanbieden.

 

Routes

Routes 2PK huren - Holsbeek (Hageland) - Halve dag

Legende

Mogelijke routes (incl. gps/tablet en audiogids):

- Horstroute

- Hagelandroute

- Wijnroute

Opgelet: de route dient extra geboekt te worden. Selecteer de optie bij je reservering (15€).

Prijs: Vanaf € 130 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com Holsbeek (Hageland) - Langestraat 40 C - 3220 Sint-Pieters-Rode


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com


Prijzen huur 2PK (zonder route):

 • Vanaf € 130 voor een halve dag (gratis kilometers inbegrepen: 50 km)
 • Vanaf € 180 voor een hele dag in de week (gratis kilometers inbegrepen: 100 km) 
 • Waarborg : € 750

Inclusief

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Voertuig volgetankt bij vertrek. Gelieve volgetankt terug te brengen.

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

 • Halve dag: de rit vindt plaats tussen 14u en 18u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen. Het is ook mogelijk in de voormiddag te vertrekken, maar gelieve daarvoor op voorhand met ons contact op nemen, zodat wij dit kunnen inplannen.


Diversen 

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2CV huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? Contacteer ons dan.
 • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.

 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
 • Langestraat 40 C
 • 3220 Sint - Pieters - Rode (Holsbeek)
 • 32 16 76 68 14
 • www.wow-routes.com
 • 9:00 - 18:00