Horstroute lang = 95km

Horstroute kort = 65 km

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Aanbevolen hoeveelheid: 1 picknick per persoon

Aanbevolen hoeveelheid: 1 picknick voor 2 personen

U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Op aanvraag kan de picknick ook meegegeven worden voor onderweg. Indien u dit wenst, gelieve dan op voorhand contact op te nemen.

Wanneer je een rit voor slechts een halve dag hebt, wordt de picknick altijd meegegeven voor onderweg. 

Wijnroute = 35km

Hagelandroute = 54km

1 picknick per persoon

SCOOTER huren - Holsbeek (Hageland) - Halve dag

Vanaf € 40

Een halve dag met de scooter rondzoeven!


Ook beschikbaar

#
#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 8

Picknick standaard

#
#
#
#
Vanaf € 10

Picknick moederdag

Huur een halve dag een (single) scooter en geniet in alle vrijheid van het schitterende Hageland! Fun gegarandeerd! Al vanaf € 40 p.p. voor een halve dag! Excl. route. 1 persoon per voertuig.


In het Hageland vind je veel heuvels met wijngaarden terug. Een scootertocht is ideaal om deze mooie streek optimaal te verkennen! Stap eenvoudig op en af waar je maar wilt. De scooter is lichter dan zijn vespabroertje en dus gemakkelijker te bedienen. Op de scooter zit je zelf aan het stuur want er is maar één persoon per voertuig toegestaan. Er is ook een handige opbergplaats voor kleding of picknick voorzien dus je hoeft niets te dragen.  

Om de beleving compleet te maken, is er de mogelijkheid om één van onze boeiende uitgestippelde themaroutes als extra optie bij te boeken (prijs: € 15). Een tablet of gps wijst je dan de weg en een audiogids vertelt daarbij leuke verhalen en legendes over de streek.

Op elke route zijn ook arrangementen te verkijgen. Je kunt bv. een rondleiding met tasting op een wijngaard bij je route boeken of een lekkere picknick reserveren. Laat je je liever culinair verwennen? Je komt langs authentieke horecazaken die heerlijke streekgerechten aanbieden.


Felgroen, supertrendy en retro: onze scooters zijn Vespa-lookalikes met een cilinderinhoud van 50cc. De benzinescooters kunnen een maximumsnelheid van 50 km/u bereiken. Lekker snorren op leuke routes met deze Wow-routes.com scooters !

Routes

Routes SCOOTER huren - Holsbeek (Hageland) - Halve dag

Legende

Mogelijke routes (incl. gps/tablet en audiogids):

- Horstroute

- Hagelandroute

- Wijnroute

Opgelet: de route dient extra geboekt te worden. Selecteer de optie bij je reservering (15€).

Prijs: Vanaf € 40 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com Holsbeek (Hageland) - Langestraat 40 C - 3220 Sint-Pieters-Rode

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com


Prijzen huur scooter (zonder route):

 • Vanaf € 40 voor een halve dag (gratis kilometers inbegrepen: 50 km)
 • Vanaf € 60 voor een hele dag in de week (gratis kilometers inbegrepen: 100 km) 
 • Waarborg : € 200


Inclusief

 • Helm
 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Voertuig volgetankt bij vertrek.

De scooters worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

 • Halve dag: de tocht vindt standaard plaats in de namiddag tussen 14u en 18u (het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen). Wanneer u in de voormiddag wenst te vertrekken dient u op voorhand contact met ons op te nemen, zodat we uw vertrek kunnen inplannen.

Diversen

 • Een Scooter kan u enkel "Single " (voor 1 persoon) boeken.
 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch  type B of AM of buitenlands autorijbewijs kan je een scooter huren vanaf de leeftijd van 18 jaar. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? Contacteer ons dan.
 • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
 • Langestraat 40 C
 • 3220 Sint - Pieters - Rode (Holsbeek)
 • 32 16 76 68 14
 • www.wow-routes.com
 • 9:00 - 18:00