Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

U kunt van deze heerlijke picknick met verse streekproducten genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving de smaakpapillen prikkelen.

Op aanvraag kan de picknick ook meegegeven worden. Gelieve op voorhand contact met ons op te nemen wanneer u de picknick onderweg wenst op te eten. Wij geven u deze dan mee bij vertrek.

Wanneer je een rit voor slechts een halve dag hebt, wordt de picknick altijd meegegeven voor onderweg. 

Hagelandroute = 54km

Wijnroute = 35km

Horstroute lang = 95km

Horstroute kort = 65 km

DS huren - Holsbeek (Hageland) - Halve dag

Vanaf € 150

Trek er een halve dag op uit met een DS!


Eventueel kun je volgende extra opties toevoegen:

#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 8

Picknick standaard

#
#
#
#

Huur een halve dag een Citroën DS voor een onvergetelijke uitstap met vrienden of familie! Een herinnering die je ongetwijfeld nog lang zal bijblijven! Al vanaf € 30 p.p. voor een halve dag! Max. 5 personen per voertuig.


De Citroën DS werd op de Parijse autosalon in oktober 1955 aan het grote publiek gepresenteerd. De verschijning van deze auto slaat in als een bom. De Citroën DS kent ook nu nog wereldwijd een grote schare liefhebbers, niet voor niets is dit de wagen waar de Franse president steevast mee rondrijdt. Deze wagen beschikt over een fraaie vormgeving, gecombineerd met uitzonderlijk comfort en aparte techniek. Bij de verkiezing van de "auto van de eeuw" in 1999 bereikte de CitroënDS de derde plaats.

 

In het Frans spreekt men de naam uit als "déesse", wat godin betkent. Bij wow-routes heb je de kans om je te laten meevoeren in deze "godin van de weg", een unieke beleving!

Onze rode DS is overigens een echte tv-ster te noemen want hij mocht al meermaals in tv-programma's en in tijdschriften met bekende personen verschijnen. Ideaal dus voor wie het eens een tikkeltje meer mag zijn! In deze ruime wagen is plaats voor tot 5 personen. 

Om de beleving compleet te maken, is er de mogelijkheid om één van onze boeiende uitgestippelde themaroutes als extra optie bij te boeken (prijs: € 15). Een tablet of gps wijst je dan de weg en een audiogids vertelt daarbij leuke verhalen en legendes over de streek.

Op elke route zijn ook arrangementen te verkijgen. Je kunt bv. een rondleiding met tasting op een wijngaard bij je route boeken of een lekkere luxepicknick reserveren (zie onder 'opties'). Laat je je liever culinair verwennen? Je komt langs authentieke horecazaken die heerlijke streekgerechten aanbieden.


 

 
Routes

Routes DS huren - Holsbeek (Hageland) - Halve dag

Legende

Mogelijke routes (incl. gps/tablet en audiogids):

- Horstroute

- Hagelandroute

- Wijnroute

Opgelet: de route dient extra geboekt te worden. Selecteer de optie bij je reservering (15€).

Prijs: Vanaf € 150 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com Holsbeek (Hageland) - Langestraat 40 C - 3220 Sint-Pieters-Rode


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com


Prijzen huur Citroën DS (zonder route):

  • Vanaf € 150 voor een halve dag (gratis kilometers inbegrepen: 50 km)
  • Vanaf € 200 voor een hele dag  (gratis kilometers inbegrepen: 100 km) 
  • Waarborg : € 1.250

Inclusief

  • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
  • Voertuig volgetankt bij vertrek. Gelieve volgetankt terug te brengen.

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

  • Halve dag: de tocht vindt standaard plaats in de namiddag tussen 14u en 18u (het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen). Wanneer u in de voormiddag wenst te vertrekken dient u op voorhand contact met ons op te nemen, zodat we uw vertrek kunnen inplannen.

 

Diversen 

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een DS huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? Contacteer ons dan.
  • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
  • Langestraat 40 C
  • 3220 Sint - Pieters - Rode (Holsbeek)
  • 32 16 76 68 14
  • www.wow-routes.com
  • 9:00 - 18:00