Eén van onze medewerkers zal u voor vertrek uitleg geven over de thema-route die u wenst te volgen.

Ook zal hij het gebruik van tabblad, gps en audioguide demonstreren.

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig.

Gelieve op voorhand contact met ons op te nemen wanneer u de picknick onderweg wenst op te eten. Wij geven u deze dan mee bij vertrek.

Eén van onze medewerkers zal u voor vertrek uitleg geven over de thema-route die u wenst te volgen.

Ook zal hij het gebruik van tabblad, gps en audioguide demonstreren.

Citroën DS huren - Holsbeek (Hageland) - halve dag

Vanaf € 150

Huur een Citroën DS en geniet van het prachtige Hageland!


Ook beschikbaar

#
#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 8

Picknick standaard

#
Vanaf € 18

Picknick luxe

#

Een dagje uit met vrienden of familie? Geniet van een onvergetelijke beleving met deze stijlvolle klassieke wagen.


Ontdek op een originele manier het Hageland! Om de beleving compleet te maken, is er ook de mogelijkheid om één van onze uitgestippelde themaroutes als extra optie bij te boeken (prijs: € 15). Een tabblad of gps wijst je de weg en een audioguide vertelt daarbij leuke verhalen en legendes over de streek.

Op elke route zijn ook arrangementen te verkijgen. Op onze wijnroute kan u een bezoek brengen aan het wijncentrum of -mits reservatie - gaan proeven op één van de wijndomeinen. Houd u van gastronomie? U komt langs authentieke horecazaken die een lekkere selectie van streekproducten aanbieden. Of wat dacht u van een picknick tussen de bloesems tijdens het bloesemseizoen?


Prijzen huur Citroën DS:

 • Vanaf € 150 voor een halve dag (gratis kilometers inbegrepen: 50 km)
 • Vanaf € 200 voor een hele dag  (gratis kilometers inbegrepen: 100 km) 
 • Waarborg : € 1.250

De Citroën DS werd op de Parijse autosalon in oktober 1955 aan het grote publiek gepresenteerd. De verschijning van deze auto slaat in als een bom. Futuristische vormgeving, toepassing van kunststof in dak en dashboard, fenomenaal comfort middels de nieuwe hydropneumatische vering, variabele bodemvrijheid, grote binnenruimte, panoramische voorruit, halfautomatische transmissie, het voor het eerst in de autogeschiedenis in serie toegepaste schijfremmen met een ongekend remvermogen, stuurbekrachtiging en natuurlijk voorwielaandrijving. In die tijd nog nooit in één enkel ontwerp toegepast.
De media spraken anno 1955 van "La Bombe Citroën". Op de eerste dag van de Salon d'Automobile werden 12.000 orders voor de Citroën DS19 genoteerd. Een nooit meer geëvenaard record, dat heden ten dage nog staat als een huis en waarschijnlijk door geen enkel automobielmerk ooit nog verbroken of zelfs maar geëvenaard zal worden. Citroën zet daarmee een trend waarmee het merk beroemd zal worden en blijven. Fraaie vormgeving, gecombineerd met uitzonderlijk comfort en aparte techniek, die in de periode dat de DS gebouwd wordt, verder verfijnd en verbeterd zal worden.

Het doek valt in 1975. Er zijn dan 1.330.775 exemplaren van deze grote Citroën in allerlei uitvoeringsvarianten gebouwd. Als DS - met de DS Pallas als summum van comfort-, ID, Break (bestelwagenuitvoering), Ambulance en de Cabriolet. Met het afsluiten van de productie begint het tweede leven van deze unieke auto, die als industrieel ontwerp nog niets van zijn waarde heeft verloren. De Citroën DS kent dan ook nu nog wereldwijd een grote schare liefhebbers.
Routes

Routes Citroën DS huren - Holsbeek (Hageland) - halve dag

Legende

Referentiepunten

Plaats

KM 

01. Vertrek Wow-routes.com

St.-Pieters-Rode

0

02. Bij Boeres / In de Ster

Wezemaal

9

03. Bed van Napoleon

Linden

17

04. Craywinkelhof

 

27

05. Gempemolen 

St.-Joris-Winge

28

06. Fruitbedrijf Vanhellemont 

Meensel-Kiezegem 

44

07. Wijndomein Danouise

Houwaart

55

08. De Moedermeule

Gelrode

70

09. Kasteel van Horst

Holsbeek

76

10. Aankomst Wow-routes.com

St.-Pieters-Rode

79

Prijs: Vanaf € 150Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan. U heeft de mogelijkheid om een speciale themaroute met tabblad of gps en audiogids als extra bij te boeken. Op elke route zijn er ook arrangementen te verkrijgen. 

Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Inclusief

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Voertuig volgetankt bij vertrek.

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

 • Halve dag: de rit vindt plaats tussen 14u en 18u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen. Het is ook mogelijk in de voormiddag te vertrekken, maar gelieve daarvoor op voorhand met ons contact op nemen, zodat wij dit kunnen inplannen.

Aanwezige voertuigen :

 • 22 2pk
 • 39 scooters
 • 11 Vespa's
 • 80 e-bikes 
 • 2 Mehari's
 • 3 Citroën DS

Afstand:

 • Horstroute = 95km

 

Diversen

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2PK huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanuit ons verhuurpunt in Holsbeek ontdekt u het Hageland, thuisbasis van de Rode Ridder. Wij nemen u mee langs heuvelende wijndomeinen, kastelen, vergezichten en uitgestrekte fruitboomgaarden. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor zowel een romantisch dagje uit als een groepsevent!Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.