Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

U kunt van deze heerlijke picknick met verse streekproducten genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving de smaakpapillen prikkelen.

Op aanvraag kan de picknick ook meegegeven worden. Gelieve op voorhand contact met ons op te nemen wanneer u de picknick onderweg wenst op te eten. Wij geven u deze dan mee bij vertrek.

Wanneer je een rit voor slechts een halve dag hebt, wordt de picknick altijd meegegeven voor onderweg. 

Hagelandroute = 54km

Horstroute lang = 95km

Horstroute kort = 65 km

CITROEN DS huren - Holsbeek (Hageland)

Vanaf € 150

Trek er een halve dag op uit met een DS!


Eventueel kun je volgende extra opties toevoegen:

#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 8

Picknick standaard

#
#
#

Huur een halve dag een Citroën DS voor een onvergetelijke uitstap met vrienden of familie! Een herinnering die je ongetwijfeld nog lang zal bijblijven! Al vanaf € 30 p.p. voor een halve dag! Max. 5 personen per voertuig.


Als je houdt van klasse is deze stijlvolle klassieke wagen zeker iets voor jou! Niet voor niets is dit de wagen waar de Franse president steevast mee rondrijdt. Met deze wagen kun je dus zeker indruk maken voor een romantische date of voor een speciale uitstap met speciaal gezelschap. In deze ruime wagen is plaats voor tot 5 personen. Onze rode DS is overigens een echte tv-ster te noemen want hij mocht al meermaals in tv-programma's en in tijdschriften met bekende personen verschijnen. Ideaal dus voor wie het eens een tikkeltje meer mag zijn!  

Om de beleving compleet te maken, is er de mogelijkheid om één van onze boeiende uitgestippelde themaroutes als extra optie bij te boeken (prijs: € 15). Een tablet of gps wijst je dan de weg en een audiogids vertelt daarbij leuke verhalen en legendes over de streek.

Op elke route zijn ook arrangementen te verkijgen. Je kunt bv. een rondleiding met tasting op een wijngaard bij je route boeken of een lekkere luxepicknick reserveren. Laat je je liever culinair verwennen? Je komt langs authentieke horecazaken die heerlijke streekgerechten aanbieden.


De Citroën DS werd op de Parijse autosalon in oktober 1955 aan het grote publiek gepresenteerd. De verschijning van deze auto slaat in als een bom. Op de eerste dag van de Salon d'Automobile werden 12.000 orders voor de Citroën DS19 genoteerd. Een nooit meer geëvenaard record. De media spraken van "La Bombe Citroën".  

De Citroën DS kent ook nu nog wereldwijd een grote schare liefhebbers. Deze wagen beschikt over een fraaie vormgeving, gecombineerd met uitzonderlijk comfort en aparte techniek. Bij de verkiezing van de "auto van de eeuw" in 1999 bereikte de CitroënDS de derde plaats en werd door een panel van vooraanstaande auto ontwerpers, aangezocht door het Britse magzine "Classic & Sports car" uitgeroepen tot "mooiste auto aller tijden". 

In het Frans spreekt men de naam uit als "déesse", wat godin betkent. Bij wow-routes heb je de kans om je te laten meevoeren in deze "godin van de weg", een unieke beleving!

 
Routes

Routes CITROEN DS huren - Holsbeek (Hageland)

Legende

Mogelijke routes (incl. gps/tablet en audiogids):

- Horstroute

- Hagelandroute

- Wijnroute

Opgelet: de route dient extra geboekt te worden. Selecteer de optie bij je reservering (15€).

Prijs: Vanaf € 150 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com Holsbeek (Hageland) - Langestraat 40 C - 3220 Sint-Pieters-Rode


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com


Prijzen huur Citroën DS (zonder route):

  • Vanaf € 150 voor een halve dag (gratis kilometers inbegrepen: 50 km)
  • Vanaf € 200 voor een hele dag  (gratis kilometers inbegrepen: 100 km) 
  • Waarborg : € 1.250

Inclusief

  • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
  • Voertuig volgetankt bij vertrek. Gelieve volgetankt terug te brengen.

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

  • Halve dag: de tocht vindt standaard plaats in de namiddag tussen 14u en 18u (het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen). Wanneer u in de voormiddag wenst te vertrekken dient u op voorhand contact met ons op te nemen, zodat we uw vertrek kunnen inplannen.

 

Diversen 

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een DS huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? Contacteer ons dan.
  • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanuit ons verhuurpunt in Holsbeek ontdekt u het Hageland, thuisbasis van de Rode Ridder. Wij nemen u mee langs heuvelende wijndomeinen, kastelen, vergezichten en uitgestrekte fruitboomgaarden. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor zowel een romantisch dagje uit als een groepsevent!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.