Hagelandroute = 54km

Deze picknick wordt meegegeven bij vertrek. Zoek een mooi plekje uit onderweg (picknickterras, bankje of op het gras) en laat het smaken!

Hagelandroute - CitroënDS - halve dag

Vanaf € 206

Ontdek de Hagelandroute met een Citroën DS!


Ook beschikbaar

#
Vanaf € 9

Picknick standaard

#
#
Vanaf € 13

Picknick luxe

Wijn, bier, kastelen en plezier: dat is waar het op deze Hageland-route om draait! Max. 5 personen per voertuig.


Open landschappen, historische hoeves en prachtige panorama's zijn de troeven van het Hageland. Vertrekkend vanuit het wow-routes verhuurpunt in Holsbeek maak je een ontdekkingstocht door deze verrassend mooie toeristische regio, die zicht uitstrekt ten oosten van Leuven. Onderweg kom je te weten wat de streek allemaal te bieden heeft, leer je over de Hagelandse geschiedenis en krijg je de kans om streekproducten te proeven.

Een gps of tablet wijst je de weg en een audiogids vertelt je leuke verhalen over de streek. Je komt langs indrukwekkende middeleeuwse gebouwen zoals de Donjon en het Kasteel van Horst.

De route voert je o.a. langs het wijnbezoekerscentrum en wijngaard Liemau waar je - mits reservatie - een rondleiding met tasting kunt doen (zie bij 'opties') . Maar ook bierliefhebbers komen hier aan hun trekken. In het museum van Aarschot leer niet alleen over de geschiedenis van de stad maar maak je ook kennis met de evolutie van het bierdrinken. Als ideale afsluiter van je bezoek aan de tentoonstelling kan je in 't Bruine Café zelf een streekbiertje proeven of een aantal oude caféspelen beoefenen. Voor groepen is het ook mogelijk de stadsbrouwerij te bezichtigen (op afspraak).

Natuurlijk kun je ook altijd pauzeren in één van de authentieke, historische horecazaken of probeer één van Napoleons favorieten in het Bed van Napoleon.

Voor wie een lekker assortiment streekproducten wil proeven, raden we de picknick van Fruitbedrijf Vanhellemont aan (zie bij 'opties'). Hiervan kunt u genieten tussen de fruitbomen of op een mooie picknickplek naar keuze. 


 

 
Legende

Referentiepunten

Plaats

KM 

01. Vertrek Wow-routes.com

St.-Pieters-Rode

0

02.  Bed van Napoleon

Linden

7

03. Abdij van Vlierbeek

  Kessel-lo

11

04. Wijnbezoekerscentrum

Wezemaal

20

05. Bij Boeres

Wezemaal

20

06. Donjon Ter Heyde en Torenhoeve

Gelrode

24

07. Het Gasthuis: Museum en Bierexpo

Aarschot

36

08. Het Gasthuis: Stadsbrouwerij

Aarschot

36

09. Café St Anneke

Rillaar

40

10. Wijngaard Liemau

Tielt-Winge

41

11. Kasteel van Horst

Holsbeek

  49

12. Aankomst Wow-routes.com

St.-Pieters-Rode

  51

   

Prijs: Vanaf € 206 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

 

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan. Op elke route zijn er ook arrangementen te verkrijgen, die u als extra optie kunt boeken.

Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Inclusief

  • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
  • Benzine

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

  • Halve dag: de rit vindt plaats tussen 14u en 18u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen. Het is ook mogelijk in de voormiddag te vertrekken, maar gelieve daarvoor op voorhand met ons contact op nemen, zodat wij dit kunnen inplannen.


Afstand:

  • Hagelandroute = ca. 54km

Wegwijs:

  • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
  • Alternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.

 Diversen

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een DS huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
  • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 500 voor de DS. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.