Duur bezoek: +- 45 minuten

Het is mogelijk om gebruik te maken van het picknickterras op de wijngaard. Bij regenweer is er een afdak voorzien.

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Het is mogelijk om gebruik te maken van het picknickterras op de wijngaard. Bij regenweer is er een afdak voorzien.

U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Opgelet: op zondag dient u voor 13u de picknick bij Vanhellemont af te halen.

 

Indien je vegetariër bent of liever een ander broodje wenst te bestellen, noteer dit dan in het opmerkingenveld bij je boeking.

Alternatieven:

- broodje omelet/ spek

- broodje kip, dressing, groenten

- broodje brie met appel, nootjes en honing

Voor groepen (vanaf 10 personen) hebben wij ook andere ontbijt- of lunchformules. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

2PK Paasrally - hele dag

Vanaf € 200

Zoek de paaseitjes op de route!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Picknick Streekproducten
Picknick

Vanaf € 8

Picknick

Tijdens de hele paasvakantie kun je bij wow-routes met de hele familie een spannend paasavontuur beleven! Met mama of papa achter het stuur van één van onze kleurrijke 2PK's volgen jullie de route door het prachtige Hageland en gaan op jacht naar paaseitjes. 


De Paashaas is dit jaar niet zo vrolijk als andere jaren. De reden hiervoor? Zijn paaseieren zijn gestolen!  De dief heeft hem laten weten dat zijn paaseieren alleen terugkrijgt als hij zijn instructies precies weet te volgen. En daarvoor roept de Haas jouw hulp in! Help jij hem in een 2PK’tje om zijn chocoladeschat terug te krijgen? 

Dit is de brief die de dief gestuurd heeft: 

Aan het begin van de route krijg je een lijst met aanwijzingen over de locatie van zes lettereieren. Op deze lettereieren staat telkens één letter. De zes verzamelde letters vormen samen een woord. Alleen als je op het einde van de route de letters in de juiste volgorde hebt kunnen zetten en het geheime paswoord hebt kunnen vinden, krijgt de Paashaas zijn gestolen paaseieren terug. Als je dat niet lukt, ziet hij zijn dierbare eieren NOOIT meer terug! MHOEHAHAHAAA!

De Haas zal je zo dankbaar zijn bij een succesvolle missie dat hij je zal belonen met een zakje paaseitjes vers uit zijn Paasatelier! De zoektocht naar de gestolen paaseitjes  loopt van 06 tot en met 21 april.

Onderweg volgen jullie de aanwijzingen op de gps en luister je naar de audiofiles met leuke verhalen over de streek. Er zijn verschillende stopplaatsen, bijvoorbeeld aan gezellige, authentieke horecazaken voor een hapje of een drankje of er is ook de mogelijkheid om een picknick te boeken voor onderweg (zie onder 'opties'). Wie wilt, kan op de route ook een rondleiding op een wijngaard inlassen (zie ook onder 'opties'). 

Genoeg avontuur dus voor een onvergetelijke paasbeleving met de hele familie!

 


Legende

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: Vanaf € 200 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com - Langestraat 40 C - 3220 Sint - Pieters - Rode

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een Kadobon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com

Inclusief

  • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
  • Benzine

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

Rijtijden:

  • de rit vindt plaats tussen 10u en 17u. Het is ook mogelijk om later te vertrekken, maar gelieve daarvoor op voorhand met ons contact op nemen, zodat wij dit kunnen inplannen.

Wegwijs:

  • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
  • Alternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.

Diversen:

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Minimum leeftijd chauffeur is 18 jaar voor de auto. Opgelet: Bestuurders onder de 23 jaar moeten akkoord gaan met het te betalen bedrag van 148.74 € in het geval ze betrokken zouden raken bij een ongeval (ook wanneer ze niet zelf in fout zijn). Vergeet uw rijbewijs niet mee te brengen!
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
  • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.