Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

U kunt van deze heerlijke picknick met verse streekproducten genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving de smaakpapillen prikkelen.

Op aanvraag kan de picknick ook meegegeven worden. Gelieve op voorhand contact met ons op te nemen wanneer u de picknick onderweg wenst op te eten. Wij geven u deze dan mee bij vertrek.

Wanneer je een rit voor slechts een halve dag hebt, wordt de picknick altijd meegegeven voor onderweg. 

Horstroute lang = 95km

Horstroute kort = 65 km

2PK Paasrally - 10u - 15u

Vanaf € 145

Zoek de paaseitjes op de route!


Eventueel kun je volgende extra opties toevoegen:

#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 8

Picknick standaard

#
#

Tijdens de hele paasvakantie kun je bij wow-routes met de hele familie een spannend paasavontuur beleven! Met mama of papa achter het stuur van één van onze kleurrijke 2PK's volgen jullie de Horstroute door het prachtige Hageland en gaan op jacht naar paaseitjes. 


De Paashaas is dit jaar niet zo vrolijk als andere jaren. De reden hiervoor? Zijn paaseieren zijn gestolen!  De dief heeft hem laten weten dat zijn paaseieren alleen terugkrijgt als hij zijn instructies precies weet te volgen. En daarvoor roept de Haas jouw hulp in! Help jij hem in een 2PK’tje om zijn chocoladeschat terug te krijgen? 

Dit is de brief die de dief gestuurd heeft: 

Aan het begin van de route krijg je een lijst met aanwijzingen over de locatie van zes lettereieren. Op deze lettereieren staat telkens één letter. De zes verzamelde letters vormen samen een woord. Alleen als je op het einde van de route de letters in de juiste volgorde hebt kunnen zetten en het geheime paswoord hebt kunnen vinden, krijgt de Paashaas zijn gestolen paaseieren terug. Als je dat niet lukt, ziet hij zijn dierbare eieren NOOIT meer terug! MHOEHAHAHAAA!

De Haas zal je zo dankbaar zijn bij een succesvolle missie dat hij je zal belonen met een zakje paaseitjes vers uit zijn Paasatelier! De zoektocht naar de gestolen paaseitjes  loopt van 31 maart tot en met 15 april.

Onderweg volgen jullie de aanwijzingen op de gps en luister je naar de audiofiles met leuke verhalen over de streek. Er zijn verschillende stopplaatsen, bijvoorbeeld aan gezellige, authentieke horecazaken voor een hapje of een drankje of er is ook de mogelijkheid om een picknick te boeken voor onderweg (zie onder 'opties'). Wie wilt, kan op de route ook een rondleiding op een wijngaard inlassen (zie ook onder 'opties'). 

Genoeg avontuur dus voor een onvergetelijke paasbeleving met de hele familie!

 

Routes

Routes 2PK Paasrally - 10u - 15u

Legende

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: Vanaf € 145 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com - Langestraat 40 C - 3220 Sint - Pieters - Rode

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een Kadobon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com

Inclusief

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Voertuig volgetankt bij vertrek.  Gelieve volgetankt terug te brengen.

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

Rijtijden:

 • de rit vindt plaats tussen 10u en 15u. Het is ook mogelijk om later te vertrekken, maar gelieve daarvoor op voorhand met ons contact op nemen, zodat wij dit kunnen inplannen.

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Alternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.

Diversen:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2PK huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
 • Langestraat 40 C
 • 3220 Sint - Pieters - Rode (Holsbeek)
 • 32 16 76 68 14
 • www.wow-routes.com
 • 9:00 - 18:00