Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Max gewicht = 15kg

1 picknick per persoon

E-BIKE huren - Holsbeek (Hageland) - hele dag - copy

Vanaf € 35

Een hele dag met de E-bike rondtoeren!


Ook beschikbaar

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Picknick luxe

Vanaf € 13.2

Picknick luxe

Huur een hele dag een E-bike en ga op op uw eigen tempo op ontdekkingstocht! Alleen, met je partner, het hele gezin of een groep vrienden... plezier gegarandeerd!


E-bikes zijn de nieuwe trend en dat is niet voor niets! Voor wie zin heeft in een sportieve uitstap op eigen tempo is dit het ideale vervoersmiddel. Je trapt zoveel je wilt en een motor helpt je de moeilijke stukken te overbruggen. In het heuvelachtige landschap van het Hageland zorgt de E-bike voor dat nodige duwtje in de rug. Met een snelheid van tot 25km per uur geniet je in alle rust van de mooie omgeving.

Onze E-bikes zijn verkrijgbaar met fietstassen, kinderzitjes en kinderkarren. Beleef een onvergetelijke fietstocht met het hele gezin, je partner of een groep vrienden. Trek erop uit om zelf de omgeving te verkennen of volg onze routes via fietsknooppunten. Je krijgt een fietsknooppuntenkaartje mee waarmee je de Horstroute of een andere route kunt volgen. 

En natuurlijk is er de mogelijkheid om onderweg halt te houden aan een gezellig terrasje.


Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.


Routes

Routes E-BIKE huren - Holsbeek (Hageland) - hele dag - copy

Legende

Referentiepunten

Plaats

KM 

01. Vertrek Wow-routes.com

St.-Pieters-Rode

0

02. Gempemolen

St.-Joris-Winge

17

03. Kasteel van Horst

Holsbeek

32

04. Aankomst Wow-routes.com

St.-Pieters-Rode

35

Prijs: Vanaf € 35 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Interesse?
Graag contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com

Prijzen huur E-Bike

 • vanaf € 25 voor een halve dag
 • vanaf € 35 voor een hele dag
 • Waarborg : € 200

Inclusief:

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Batterij E-Bike volgeladen bij vertrek. 
 • kaart met fietsknooppunten

Rijtijden:

 • Hele dag: de tocht dient plaats te vinden tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

Diversen:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds Identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur.
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig ? Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.