1 picknick per persoon

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Moederdagarrangement: e-bike met picknick (2 pers.)

Vanaf € 63

Verras je moeder met een e-bike trip in de natuur!


Ook beschikbaar

#
Vanaf € 10

Picknick moederdag

#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Al die lieve mama's hebben weer hard hun best gedaan dit jaar en het is hoog tijd dat we hen daarvoor eens goed bedanken en in de bloemetjes zetten. Maar hoe? Een bloempje? Chocolaatjes? Allemaal erg lief, maar weinig origineel. Verwen de mama in de plaats met een ontspannende e-bike tocht met picknick in de Hagelandse natuur!


Gezellig met zijn tweetjes een tocht met de elektrische fiets maken door de mooiste landschappen... Welke moeder droomt er niet van? En dat met een korting van 30%! Bij vertrek wordt een knooppuntkaart met route meegegeven en kun je een hele dag op eigen tempo door het Hageland toeren. s Middags kan je neerstrijken op een mooi plekje naar keuze om te genieten van een heerlijke picknick, incl. een lekkere verrassing uit de streek!

Voor dit arrangement (bestaande uit  2 e-bikes en fietstas met picknick) betaalt u slechts € 63 in plaats van € 90!

Deze korting is geldig t.e.m. 3 juni.

Het ideale cadeau voor moederdag!


Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.


Prijs: Vanaf € 63 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Interesse?
Dit arrangement is geldig t.e.m. 31 mei.

Klik op 'Boek nu' of schenk dit arrangement als cadeaubon.

U kunt contact met ons opnemen via +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com

 

Inclusief:

 • Huur van 2 e-bikes (2 personen)
 • BA verzekering 
 • Batterij E-Bike volgeladen bij vertrek
 • Fietshelm 
 • kaart met fietsknooppunten
 • Picknick met verse streekproducten
 • Fietstas

Rijtijden:

 • Hele dag: de tocht dient plaats te vinden tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

Diversen:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds Identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur.
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig ? Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
 • Langestraat 40 C
 • 3220 Sint - Pieters - Rode (Holsbeek)
 • 32 16 76 68 14
 • www.wow-routes.com
 • 9:00 - 18:00