2PK huren - Warmste Week Kerstrally

Vanaf € 80

Doe mee met onze kerstrally en steun het goede doel!


Heeft u er altijd van gedroomd (nog) eens nostalgisch in een "geitje" rond te rijden? Wilt u bovendien graag een steentje bijdragen aan het goede doel? Doe dan op 23 december mee met de speciale 2PK-rally ter gelegehheid van de Warmste Week. Huur uitzonderlijk al vanaf 80€ een 2PK (4 zitplaatsen)! Hiermee steunt u de organisatie "School zonder Pesten".


De start van deze rally is voorzien in ons verhuurpunt te Holsbeek (Hageland) om 10u. Na een verwelkoming met koffie en koekje of appelsap vertrekt u richting Tienen. U krijgt een uitgestippelde roadbook mee voor navigatie. Via mooie wegen doorheen het Hagelandse landschap komt de groep weer samen in de CQS-garage in Tienen voor een lekker warme kom soep. Daarna wordt de tocht verdergezet naar Wachtebeke waar het huis van de Warmste Week staat. De aankomst terug in het verhuurpunt in Holsbeek is voorzien rond 18u.

Bent u dus nog vrij op 23 december en heeft u zin om deze mooie en warme ervaring te beleven? Schrijf u dan snel in voor deze rally, de plaatsen zijn beperkt (max. 4 plaatsen per 2PK)! U steunt er bovendien de organisatie 'School zonder pesten' mee!

 

Opgelet: indien er sneeuw ligt, kan de rally op 23 december niet doorgaan. In dat geval krijgt u een waardebon waarmee u op een andere dag naar keuze kunt komen rijden (halve dag).

Legende

Programma:

 

9u30: Verwelkoming in WOW-routes verhuurpunt met appelsap of koffie en koekje

10u: Uitleg en vertrek rally met roadbook

11u: Aankomst CQS-garage Tienen met kop warme soep

12u: Voortzetting rally met roadbook

16u: Aankomst Wachtebeke bij Music for life "Warmste Week"

17u: Terugkeer naar WOW-routes verhuurpunt en einde rally

Prijs: Vanaf € 80 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com Holsbeek (Hageland) - Langestraat 40 C - 3220 Sint-Pieters-Rode


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com


 Diversen 

  • Inclusief roadbook en BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2CV huren vanaf de leeftijd van 18 jaar.
  • De wagen vertrekt volgetankt. Gelieve ook volgetankt terug te brengen.
  • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de 2PK. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
  • De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.