Max. gewicht = 45 kg
Er is plaats voor 2 kinderen.

 

Indien je vegetariër bent of liever een ander broodje wenst te bestellen, noteer dit dan in het opmerkingenveld bij je boeking.

Alternatieven:

- broodje omelet/ spek

- broodje kip, dressing, groenten

- broodje brie met appel, nootjes en honing

Voor groepen (vanaf 10 personen) hebben wij ook andere ontbijt- of lunchformules. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De basis verzekering is wettelijk verplicht en is inbegrepen in de prijs. Ze dekt de schade toegebracht aan derden.

Optioneel kan je een bijkomende verzekering nemen voor materiële schade aan het voertuig. Eigen lichamelijke schade valt onder je eigen hospitalisatieverzekering. 

Ezelroute - E-bike - hele dag

Vanaf € 27

Fietsen op de rug van een stalen WOW-ezel!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Kinderfietskar

Vanaf € 5

Kinderfietskar

Picknick

Vanaf € 8

Picknick

Extra verzekering E-bike
Fietsstoeltje kinderen

Houd je van dieren en de natuur? Trek je er graag eens op uit maar liefst zonder al te veel te moeten trappen? Dan is een fietstochtje met onze stalen WOW-ezel een goed idee voor jou!


Rijd op de rug van onze comfortabele e(zel)-bikes door het heuvelachtige Hageland. Je volgt een mooie route met de elektrische fiets en net zoals bij echte ezeltjes zijn er twee rieten manden aan de zijkant bevestigd waar je gemakkelijk je spullen in kunt opbergen. 

Neem je graag je kleine kinderen (tot 45kg) of misschien wel je hondje mee? Ook dat kan met de praktische fietskarren die aan de WOW-ezel bevestigd kunnen worden.  

Eens vertrokken kun je volop van het uitzicht genieten. Op je stuur wordt een tablet bevestigd waarop de uitgestippelde route te zien is. Je hoeft je dus niet bezig te houden met het zoeken naar de weg. Je wordt automatisch langs de mooiste plekjes gevoerd via veilige en rustige wegen. Kijken en genieten is dus de boodschap!

Wat kom je onderweg zoal tegen?

Je komt langs allerlei leuke stops voor jong en oud, zoals de beroemde "Vlooybergtoren", van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het Hageland. Of probeer je weg te vinden in het magische maisveld-doolhof!

Uiteraard is er ook een stopplaats voorzien waar je echte ezeltjes mag aaien. Of wat dacht je van een bezoek aan de geitenhoeve, waar je een huisbereid ijsje van geitenmelk kunt proeven? 

Honger of dorst gekregen? Stop aan één van de leuke terrasjes onderweg. Er is ook de mogelijkheid om een picknick te reserveren, gemakkelijk te transporteren in je rieten fietsmanden (zie 'Luxepicknick' onder 'opties'). 

Inbegrepen bij deze beleving:

 • E-bike
 • Tablet met route en audiogids
 • Helm
 • Fietsmand

Om je beleving comleet te maken kun je eventueel extra's toevoegen. Bekijk de mogelijkheden onder 'Opties'.

 

 


Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.
Routes

Routes Ezelroute - E-bike - hele dag

Legende

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

Afstand:

 • Ezelroute = ca. 50 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een fietsknooppuntenkaartje te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.
 • Verschillende leuke stopplaatsen (zie kaartje met voorbeeldroute)

Prijs: Vanaf € 27

 

Nuttig om te weten:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

OPGELET: VERHUURPUNT (TIJDELIJK) GESLOTEN!

De economische impact van de corona crisis is overal voelbaar. Geschat wordt dat de toeristische en evenementensector met een omzetverlies van 50-80% af te rekenen krijgen.

Ook WOW Routes Hageland in Holsbeek heeft daardoor zijn activiteiten inmiddels moeten stopzetten. Normaal gezien begint het seizoen in het voorjaar. Dat was buiten de corona crisis gerekend.

Door de lockdown hebben we alle geplande activiteiten moeten annuleren. Gelukkig hebben onze klanten daar alle begrip voor.

De meeste klanten van WOW Routes Hageland zijn bedrijven die een teambuilding of groepsactiviteit organiseren voor hun personeel of klanten.

Deze kunnen helaas nog steeds niet doorgaan. Op korte termijn verwachten we geen versoepeling van de te respecteren social distancing voor groepen.

Navraag bij onze klanten heeft geleerd dat er dit jaar geen budgetten meer worden gereserveerd voor teambuildings en andere evenementen.

Daarom heeft WOW Routes Hageland besloten om al haar activiteiten op te schorten voor tenminste het jaar 2020.

Samen met enkele branchegenoten die met dezelfde moeilijkheden worden geconfronteerd, gaan we nu onderzoeken wat de mogelijkheden voor samenwerking zijn in de komende jaren.

Graag bedanken wij al onze klanten die de afgelopen jaren ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Zodra dat weer mogelijk is, pakken we de draad weer op. Dus geen afscheid, maar een welgemeende tot ziens !!!