Max. gewicht = 45 kg
Er is plaats voor 2 kinderen.

 

Indien je vegetariër bent of liever een ander broodje wenst te bestellen, noteer dit dan in het opmerkingenveld bij je boeking.

Alternatieven:

- broodje omelet/ spek

- broodje kip, dressing, groenten

- broodje brie met appel, nootjes en honing

Voor groepen (vanaf 10 personen) hebben wij ook andere ontbijt- of lunchformules. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De basis verzekering is wettelijk verplicht en is inbegrepen in de prijs. Ze dekt de schade toegebracht aan derden.

Optioneel kan je een bijkomende verzekering nemen voor materiële schade aan het voertuig. Eigen lichamelijke schade valt onder je eigen hospitalisatieverzekering. 

Ezelroute - E-bike - hele dag

Vanaf € 27

Fietsen op de rug van een stalen WOW-ezel!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Kinderfietskar

Vanaf € 5

Kinderfietskar

Picknick

Vanaf € 8

Picknick

Extra verzekering E-bike
Fietsstoeltje kinderen

Houd je van dieren en de natuur? Trek je er graag eens op uit maar liefst zonder al te veel te moeten trappen? Dan is een fietstochtje met onze stalen WOW-ezel een goed idee voor jou!


Rijd op de rug van onze comfortabele e(zel)-bikes door het heuvelachtige Hageland. Je volgt een mooie route met de elektrische fiets en net zoals bij echte ezeltjes zijn er twee rieten manden aan de zijkant bevestigd waar je gemakkelijk je spullen in kunt opbergen. 

Neem je graag je kleine kinderen (tot 45kg) of misschien wel je hondje mee? Ook dat kan met de praktische fietskarren die aan de WOW-ezel bevestigd kunnen worden.  

Eens vertrokken kun je volop van het uitzicht genieten. Op je stuur wordt een tablet bevestigd waarop de uitgestippelde route te zien is. Je hoeft je dus niet bezig te houden met het zoeken naar de weg. Je wordt automatisch langs de mooiste plekjes gevoerd via veilige en rustige wegen. Kijken en genieten is dus de boodschap!

Wat kom je onderweg zoal tegen?

Je komt langs allerlei leuke stops voor jong en oud, zoals de beroemde "Vlooybergtoren", van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het Hageland. Of probeer je weg te vinden in het magische maisveld-doolhof!

Uiteraard is er ook een stopplaats voorzien waar je echte ezeltjes mag aaien. Of wat dacht je van een bezoek aan de geitenhoeve, waar je een huisbereid ijsje van geitenmelk kunt proeven? 

Honger of dorst gekregen? Stop aan één van de leuke terrasjes onderweg. Er is ook de mogelijkheid om een picknick te reserveren, gemakkelijk te transporteren in je rieten fietsmanden (zie 'Luxepicknick' onder 'opties'). 

Inbegrepen bij deze beleving:

 • E-bike
 • Tablet met route en audiogids
 • Helm
 • Fietsmand

Om je beleving comleet te maken kun je eventueel extra's toevoegen. Bekijk de mogelijkheden onder 'Opties'.

 

 


Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.
Routes

Routes Ezelroute - E-bike - hele dag

Legende

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

Afstand:

 • Ezelroute = ca. 50 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een fietsknooppuntenkaartje te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.
 • Verschillende leuke stopplaatsen (zie kaartje met voorbeeldroute)

Prijs: Vanaf € 27 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

 

Nuttig om te weten:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.