U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Opgelet: op zondag dient u voor 13u de picknick bij Vanhellemont af te halen.

 

Bloesemarrangement met 2PK en picknick - Hele dag

Vanaf € 242

Boek dit bloesemarrangement met 10% korting! Enkel in april!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Picknick Streekproducten
Extra verzekering 2PK

Vanaf € 50

Extra verzekering 2CV

Met dit bloesemarrangement inclusief 2 luxe streekproductenpicknicks kun je volop van de Hagelandse bloesems genieten en krijg je bovendien nog eens 10% korting: je boekt dit bloesemarrangement aan 242 euro ipv 268 euro! Opgelet: enkel boekbaar in april!


April is de ideale periode om het Hageland te ontdekken want tijdens het bloesemseizoen krijgen de appel- en perenbomen een roos-wit kleedje aan. Laat je meevoeren in een 2PK'tje langs de kleurrijke boomgaarden en proef lekkere streekproducten tijdens een heerlijke picknick tussen de bloesems!

U krijgt als begeleiding een gps en een audiogids mee en volgt de aangegeven route die u langs kronkelende, rustige wegjes in idylische boomgaarden voert.

Stop wanneer u maar wilt voor een drank-, plas- of fotopauze en geniet van een heerlijke picknick van streekproducten midden in de boomgaard tussen de bloesems bij onze partner, fruitbedrijf Vanhellemont. Bij dit arrangement krijgt u een picknickmand gevuld met o.a. broodjes (wit + donker + krenten), appel- en perenconfituur, Tiense vleessla, natuurham, appel-pâté, heidebol, mosterd, dessert, fruitsap, pralines, perenadvocaat, Hagelandse Parel of Tripel. U krijgt ook een appelthee of koffie aangeboden.

Boek nu dit bloesemarrangement aan 242 euro ipv 268 euro!

Benieuwd of er al bloesems te bespeuren vallen? Volg het hier live met de bloesemcamera!

Tip: Ben je benieuwd welke weg het lekker sappige fruit aflegt van de boom tot bij jou? Op 28 april kun je je, tijden het Bloesemfeest, laten rondleiden langs de koelcellen en in de sorteerhal van fruitbedrijf Vanhellemont. Je krijgt hierbij gratis een gepassioneerde uitleg over het telen, plukken, bewaren, sorteren en verkopen van fruit. Rondleidingen starten om 14u, 15u en 16u. Er zullen die dag ook infostanden aanwezig zijn en allerlei activiteiten.

Legende

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: Vanaf € 242 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Inclusief

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Uitgebreide luxe streekproductenpicknick voor 2 personen

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

 Afstand:

 • Straffe Streekroute = 55 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.

Diversen

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2PK huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
 • De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.