Duur bezoek: +- 45 minuten

Het is mogelijk om gebruik te maken van het picknickterras op de wijngaard. Bij regenweer is er een afdak voorzien.

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Het is mogelijk om gebruik te maken van het picknickterras op de wijngaard. Bij regenweer is er een afdak voorzien.

Indien je vegetariër bent of liever een ander broodje wenst te bestellen, noteer dit dan in het opmerkingenveld bij je boeking.

Alternatieven:

- broodje omelet/ spek

- broodje kip, dressing, groenten

- broodje brie met appel, nootjes en honing

Voor groepen (vanaf 10 personen) hebben wij ook andere ontbijt- of lunchformules. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Max. gewicht = 45 kg
Er is plaats voor 2 kinderen.

 

De basis verzekering is wettelijk verplicht en is inbegrepen in de prijs. Ze dekt de schade toegebracht aan derden.

Optioneel kan je een bijkomende verzekering nemen voor materiële schade aan het voertuig. Eigen lichamelijke schade valt onder je eigen hospitalisatieverzekering. 

e-bike arrangement met picknick voor 2 - hele dag

Vanaf € 84

Op pad met de e-bike en picknick onderweg!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Picknick

Vanaf € 8

Picknick

Kinderfietskar

Vanaf € 5

Kinderfietskar

Fietsstoeltje kinderen
Extra verzekering E-bike

De "Water bij de wijn" route brengt je langs kronkelende waterwegen tot bij de mooiste wijngaarden van het (Hage)land!

Geniet van de prachtige landschappen van het Hageland en dompel je onder in de Hagelandse natuur en cultuur. 

Een tablet met uitgestippelde route wijst je de weg. Geniet ten volle van de mooie natuur en vergeet onderweg zeker niet te proeven van de lokale specialiteiten.

En wat is er leuker dan een gezellige picknick als lunch? In dit arrangement is een picknick voor 2 personen inbegrepen. Deze is op te bergen in een handige fietstas. Kies een van de vele mooie rustplaatsen uit om midden in het pittoreske landschap te genieten.

De picknick bestaat uit een broodje ciabatta per persoon. Elk in twee helften gesneden en rijkelijk belegd met vis of vlees. (Indien je vegetariër bent, schrijf dit dan in het opmerkingenveld bij je boeking.) Hierbij krijg je een flesje fruitsap en een frisse fruitsla. 

Het is ook mogelijk een pauze in te lassen bij één van de wijngaarden. Onder 'opties' kun je een rondleiding door een vriendelijke wijnboer reserveren.

Inbegrepen bij deze beleving:

 • E-bike
 • Tablet met route en audiogids
 • Helm
 • Fietsmand
 • Picknick voor 2 personen

Om je beleving comleet te maken kun je eventueel extra's toevoegen. Een WOW-beleving met de hele familie? Reserveer je fietskar of kinderstoeltje! Bekijk de mogelijkheden onder 'Opties'.

 
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  De tablets met audiogids kunnen op de elektrische fiets bevestigd worden.


Routes

Routes e-bike arrangement met picknick voor 2 - hele dag

Legende

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

Afstand:

 • "Water bij de wijn" route = ca. 50 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een fietsknooppuntenkaartje te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.
 • Verschillende leuke stopplaatsen (zie kaartje met voorbeeldroute)

Prijs: Vanaf € 84 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

 

Nuttig om te weten:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.