Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Max gewicht = 15kg

e-bike arrangement met picknick voor 2 - hele dag

Vanaf € 84

Ontdek het Hageland met de e-bike!


Ook beschikbaar

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Picknick luxe

Vanaf € 13.2

Picknick luxe

Tablet met navigatie en audiogids

Geniet van de prachtige landschappen van het Hageland en dompel je onder in de Hagelandse cultuur.  Een tablet met uitgestippelde route wijst je de weg langs wijngaarden, kronkelende waterwegen en pitoreske dorpjes. Geniet ten volle van de mooie natuur en vergeet onderweg zeker niet te proeven van de lokale specialiteiten.

 

En wat is er leuker dan een gezellige picknick als lunch? In dit arrangement is een picknick voor 2 personen inbegrepen. Deze is op te bergen in een handige fietstas (vergeet dit niet aan te duiden bij je reservering). Kies een van de vele mooie rustplaatsen uit om midden in de prachtige natuur te genieten.

 

Deze luxepicknick bestaat uit 4 belegde foccacia's per persoon en een flesje fuitsap. Als dessert is er een lekker frisse fruitsla voorzien. 

Het is ook mogelijk een pauze in te lassen bij één van de wijngaarden. Onder 'opties' kun je een rondleiding door een vriendelijke wijnboer bijboeken.

 

Geniet van een actieve unieke ervaring in een prachtige omgeving!

 

Inclusief helmen, picknick en route. Onze e-bikes zijn ook verkrijgbaar met kinderzitje of fietskar (gelieve dit aan te duiden bij je reservering). Zo kunnen ook de kinderen mee genieten!

 Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.


Prijs: Vanaf € 84 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Prijzen e-bike arrangement

 • € 84

Inclusief:

 • 2 e-bikes
 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Batterij E-Bike volgeladen bij vertrek. 
 • Tablet met route en audiogids
 • picknick voor 2 personen
 • Helmen

Rijtijden:

 • Hele dag: de tocht dient plaats te vinden tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

Diversen:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds Identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur.
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
Applicatie Logboek
Tijd Niveau Categorie Bericht
15:33:58.320187 info application
Message could not be added to messageSource table