Max. gewicht = 45 kg
Er is plaats voor 2 kinderen.

 

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Max gewicht = 15kg

E-BIKE MET KINDERKAR huren - Holsbeek (Hageland)

Vanaf € 32

Maak een gezellige fietstocht met de kinderen.


Ook beschikbaar

Kinderfietskar

Vanaf € 5

Kinderfietskar

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Picknick luxe

Vanaf € 13.2

Picknick luxe

E-bikes zijn de nieuwe trend en dat is niet voor niets! Voor wie zin heeft in een sportieve uitstap op eigen tempo is dit het ideale vervoersmiddel. Je trapt zoveel je wilt en de elektrische ondersteuning helpt je de moeilijke stukken te overbruggen.

 


Vertrek vanuit ons verhuurpunt in Holsbeek (Hageland) vlakbij het Kasteel van Horst. In het heuvelachtige landschap van het Hageland zorgt de E-bike voor dat nodige duwtje in de rug.

Met een snelheid van tot 25km per uur geniet je in alle rust van de mooie omgeving. En natuurlijk is er de mogelijkheid om onderweg halt te houden aan een gezellig terrasje.

Om ook met de kinderen op pad te kunnen gaan, zijn deze fietsen uitgerust met een kinderkar. Je kan optioneel ook een picknick boeken die je kunt opbergen in de handige fietstas. 

Om de beleving compleet te maken krijg je een tablet met route en audiogids mee. Deze wordt op je stuur gemonteerd en hiermee word je langs de mooiste plekjes genavigeerd. Je volgt gewoon de route op het scherm terwijl de audiogids je informatie over de streek vertelt. 


Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.De tablets met audiogids kunnen op de elektrische fiets bevestigd worden.


Prijs: Vanaf € 32 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

Prijzen huur E-Bike met kinderkar

  • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.

Inclusief:

  • Batterij E-Bike volgeladen bij vertrek. 
  • kaart met fietsknooppunten
  • helm 

Rijtijden:

  • Hele dag: de tocht dient plaats te vinden tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

Diversen:

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds Identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur.
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig ? Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
  • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.