Elektrische Eden huren - Holsbeek (Hageland)

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Elektrische Eden huren - Holsbeek (Hageland)

Vanaf € 197

Rijd met een Eden naar waar je maar wilt!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Extra verzekering Eden

Vanaf € 50

Extra verzekering Eden

Huur eens een uniek voertuig dat de stoerheid en authenticiteit van een oldschool Méhari combineerd met het comfort van 100% elektrisch rijplezier. Rijd naar waar je maar wilt in deze oldtimer, maar dan zonder uitstoot of motorlawaai. Max. 4 personen per voertuig.


Huur een 2PK voor een fotoshoot, trouw, sinterklaasintrede of andere speciale gelegenheid. Of vertrek vanuit ons verhuurpunt in Holsbeek en rijd naar waar je maar wilt.

 

Optioneel kun je een bezoek brengen aan een wijngaard (vergeet niet dit aan te duiden bij je reservatie).

 

Om de beleving compleet te maken, is er de mogelijkheid om één van onze boeiende uitgestippelde themaroutes te rijden. Een tablet of gps wijst je dan de weg en een audiogids vertelt daarbij leuke verhalen en legendes over de streek. 

 

Om met een Eden het Hageland te ontdekken via toeristische routes en arrangementen, ga naar belevingen met Eden.  
Routes

Routes Elektrische Eden huren - Holsbeek (Hageland)

Legende

Prijs: Vanaf € 197 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com Holsbeek (Hageland) - Langestraat 40 C - 3220 Sint-Pieters-Rode


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com


Prijzen huur Eden (zonder route):

  • Vanaf € 197 voor een hele dag 
  • gratis kilometers inbegrepen: 100 km (extra km's: 0,40€ / km) 
  • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de Eden. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
 

Inclusief

  • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Rijtijden:

  • Hele dag: de rit vindt plaats tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

 

Diversen 

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Minimum leeftijd chauffeur is 18 jaar voor de auto. Opgelet: Bestuurders onder de 23 jaar moeten akkoord gaan met het te betalen bedrag van 148.74 € in het geval ze betrokken zouden raken bij een ongeval (ook wanneer ze niet zelf in fout zijn). 
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? Contacteer ons dan.
  • Uit de verhuurpunten starten ook themaroutes. Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.

 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.