Max gewicht = 15kg

Max. gewicht = 45 kg
Er is plaats voor 2 kinderen.

 

Ezelroute - E-bike - hele dag

Vanaf € 27

Fietsen op de rug van een stalen WOW-ezel!


Ook beschikbaar

Tablet met navigatie en audiogids
Kinderfietskar

Vanaf € 5

Kinderfietskar

Picknick luxe

Vanaf € 13.2

Picknick luxe

Houd je van dieren en de natuur? Trek je er graag eens op uit maar liefst zonder al te veel te moeten trappen? Dan is een fietstochtje met onze stalen WOW-ezel een goed idee voor jou!


Rijd op de rug van onze comfortabele e(zel)-bikes door het heuvelachtige Hageland. Je volgt een mooie route met de elektrische fiets en net zoals bij echte ezeltjes zijn er twee rieten manden aan de zijkant bevestigd waar je gemakkelijk je spullen in kunt opbergen. 

Neem je graag je kleine kinderen (tot 45kg) of misschien wel je hondje mee? Ook dat kan met de praktische fietskarren die aan de WOW-ezel bevestigd kunnen worden.  

Eens vertrokken kun je volop van het uitzicht genieten. Op je stuur wordt een tablet bevestigd waarop de uitgestippelde route te zien is. Je hoeft je dus niet bezig te houden met het zoeken naar de weg. Je wordt automatisch langs de mooiste plekjes gevoerd via veilige en rustige wegen. Kijken en genieten is dus de boodschap!

Wat kom je onderweg zoal tegen?

Je komt langs allerlei leuke stops voor jong en oud, zoals de beroemde "Vlooybergtoren", van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het Hageland. Of probeer je weg te vinden in het magische maisveld-doolhof!

Uiteraard is er ook een stopplaats voorzien waar je echte ezeltjes mag aaien. Of wat dacht je van een bezoek aan de geitenhoeve, waar je een huisbereid ijsje van geitenmelk kunt proeven? 

Honger of dorst gekregen? Stop aan één van de leuke terrasjes onderweg. Er is ook de mogelijkheid om een picknick te reserveren, gemakkelijk te transporteren in je rieten fietsmanden (zie 'Luxepicknick' onder 'opties'). 

Geniet van deze unieke WOW-beleving in een prachtige omgeving!

 


Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.


Prijs: Vanaf € 27 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

Inclusief:

  • helm
  • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
  • Batterij E-Bike volgeladen bij vertrek. 
  • tablet met route

Rijtijden:

  • Hele dag: de tocht dient plaats te vinden tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

Diversen:

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds Identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur.
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig ? Wilt u dit voertuig geleverd krijgen op een andere plaats? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
  • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
Applicatie Logboek
Tijd Niveau Categorie Bericht
16:14:38.413247 info application
Message  could not be added to messageSource table