U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Opgelet: op zondag dient u voor 13u de picknick bij Vanhellemont af te halen.

 

Indien je vegetariër bent of liever een ander broodje wenst te bestellen, noteer dit dan in het opmerkingenveld bij je boeking.

Alternatieven:

- broodje omelet/ spek

- broodje kip, dressing, groenten

- broodje brie met appel, nootjes en honing

Voor groepen (vanaf 10 personen) hebben wij ook andere ontbijt- of lunchformules. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Noord-Hagelandse bloesemroute - E-bike - Hele dag

Vanaf € 27

Ga op ontdekkingstocht tussen de bloesems!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Picknick Streekproducten
Picknick

Vanaf € 8

Picknick

Geniet met de elektrische fiets van het bloesemlandschap van de Hagelandse fruitboomgaarden. 

Via de navigatie op je tablet volg je een mooie route langs de bloesems van de Hagelandse fruitboomgaarden. Tussen de boomgaarden zijn verschillende kunstwerken geplaatst die op fascinerende wijze het verhaal achter de fruitteelt in beeld brengen. 

Ga op artistieke ontdekkingstocht!

Deze route voert ook langs fruitbedrijf Vanhellemont, waar je leert hoe het fruit verdwijnt in sapjes, jenevers, confituren en veel meer. Aanrader: boek ook een luxeuze streekpicknick tussen de boomgaarden van fruitbedrijf Vanhellemont* (zie onder 'opties'). Indien gewenst kunnen we je ook een picknick meegeven voor onderweg. Deze is op te bergen in een handige fietstas (vergeet dit niet aan te duiden bij je reservering). Je komt langs tal van mooie rustplaatsen om van de prachtige natuur te genieten.

Een unieke en plezante ervaring met je partner, vrienden of familie!

Onze e-bikes zijn ook verkrijgbaar met kinderzitje of fietskar (gelieve dit aan te duiden bij je reservering). Zo kunnen ook de kinderen mee genieten!Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.
Legende

Afstand: 44km

Verschillende stops bij vier 'fruitbeeldige' kunstwerken: 

  • Lubbeek: CANAPÉER

  • Tielt-Winge: “DE REIS”

  • Bekkevoort: "DE BIJEENRAAD"

  • Glabbeek: "SYMBIOSE"

 

Geniet van het panoramische uitzicht op 'de Bijéénraad' in Bekkevoort of laat je veleiden door de schittering van Steve Spilstyns werk 'De Reis'. Ontdek hoe mens en natuur vergroeien en leven in 'Symbiose' in Glabbeek. Even uitpuffen kan op het bijzondere banje in Lubbeek, de 'Canapeer', waar de stilte van de omliggende velden ontroert en de tijd stil lijkt te staan. Je komt ook langs Fruitbedrijf Vanhellemont waar je tussen de fruitboomgaarden o.a. appels, peren, sappen, confituur, jenever, avocado en andere lekkere verse streekproducten kunt proeven.  

Prijs: Vanaf € 27 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

Prijs: Vanaf € 27 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

  
Nuttig om te weten:

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur. 
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
  • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
  • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.

Interesse?     
Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.