Onze picknick wordt meegegeven bij vertrek. Kies uw favoriete plekje uit op een picknickterras of in de natuur!

Tip: deze picknick smaakt het lekkerst op een bankje tussen de wijngaarden! 

 

U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Opgelet: op zondag dient u voor 13u de picknick bij Vanhellemont af te halen.

 

Kinderen en de geit - 2PK - hele dag

Vanaf € 224

Een 2PK-route op kindermaat!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Extra verzekering 2PK

Vanaf € 50

Extra verzekering 2CV

Picknick luxe

Vanaf € 13.2

Picknick luxe

Picknick Streekproducten

Met het hele gezin eens in een 2PKtje op stap? Dat wordt beslist een unieke beleving die voor heel wat fun en hilariteit zal zorgen! 


Wat houdt deze beleving in? Wel, je rijdt niet alleen rond in een "geitje" (zo wordt de 2PK ook wel genoemd), maar je komt onderweg ook kindvriendelijke stops tegen. Zo kom je langs een speelbos en een maisveld-doolhof en ontmoet je allerlei dieren, zoals ezels, paarden en -jawel- ook geitjes!

Je kunt een stop inlassen aan de ezelboerderij of geitjes aaien terwijl je proeft van een heerlijk, huisbereid ijsje van geitenmelk.

Kinderen kunnen vanuit de rijdende geit ontdekken wat het prachtige Hageland te bieden heeft. Wanneer ze moe zijn gezeten, kunnen ze zich even uitleven op de speeltuin terwijl jij uitrust op een terrasje. De route op kindermaat komt voorbij tal van gezellige horecazaken in een rustige en mooie omgeving waar je naar hartelust een drink- of plaspauze kunt inlassen. 

Of houd je meer van een picknick in de natuur? Ook dat is mogelijk: kies bij je boeking voor de optie "streekproductenpicknick" (niet op zondag) of "luxepicknick" (elke dag).

Opgelet: in onze 2PK's kan enkel vanvoor een kinderstoel bevestigd worden (3-puntsgordel). Op de achterbank is enkel een 2-puntsgordel.

Inbegrepen bij deze beleving:

 • 2PK
 • Tablet met route en audiogids
 • Standaard verzekering

Om je beleving compleet te maken kun je eventueel extra's toevoegen. Bekijk de mogelijkheden onder 'Opties'.

Opgelet: Deze beleving is niet boekbaar op maandag of dinsdag omdat veel van onze partners (horecazaken) op de route dan gesloten zijn. Wil je toch graag op deze dagen rijden? Kies dan voor ons 2PK Picknickarrangement (gratis picknick inbegrepen).

Routes

Routes Kinderen en de geit - 2PK - hele dag

Legende

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

Afstand:

 • Kinderen en de geit-route = ca. 50 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.
 • Verschillende leuke stopplaatsen (zie kaartje met voorbeeldroute)

Prijs: Vanaf € 224 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

 

Nuttig om te weten:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Minimum leeftijd chauffeur is 18 jaar voor de auto. Opgelet: Bestuurders onder de 23 jaar moeten akkoord gaan met het te betalen bedrag van 148.74 € in het geval ze betrokken zouden raken bij een ongeval (ook wanneer ze niet zelf in fout zijn). 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de 2PK. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
 • De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.