65 km

U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Opgelet: op zondag dient u voor 13u de picknick bij Vanhellemont af te halen.

 

PROMO: Kinderen en de geit - Vespa - hele dag

Vanaf € 75

Vespafun met kinderen, nu met zomerkorting!


Ook beschikbaar

Picknick luxe

Vanaf € 13.2

Picknick luxe

Kinderroute met tablet en audiogids
Picknick Streekproducten

Er eens samen met het hele gezin op uit? Dan is deze vespa-beleving een goed idee! Bovendien krijg je de hele zomer zo'n 15% korting op deze beleving!

Neem je kind (vanaf 9 jaar) mee achterop en ontdek samen kindvriendelijke attracties in het Hageland! Zo kun je een stop inlassen aan de ezelboerderij of het speelbos. Of probeer zo snel mogelijk de uitgang te vinden in een echt maisveld-doolhof!

Jullie kunnen geitjes aaien of proeven van een heerlijk, huisbereid ijsje van geitenmelk. Kinderen kijken onderweg hun ogen uit en als ze moe zijn gezeten, kunnen ze zich even uitleven op de speeltuin terwijl jij uitrust op een terrasje. De route op kindermaat komt voorbij tal van gezellige horecazaken in een rustige en mooie omgeving waar je naar hartelust een drink- of plaspauze kunt inlassen. 

Of houd je meer van een picknick in de natuur? Ook dat is mogelijk: kies bij je boeking voor de optie "streekproductenpicknick" (niet op zondag) of "luxepicknick" (elke dag).


Jullie zullen hier nog lang en met veel plezier aan terugdenken!

Opgelet: deze beleving is niet boekbaar op maandag en dinsdag omdat onze partners dan gesloten zijn.

Prijs: Vanaf € 75 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com - Langestraat 40 C - 3220 Sint - Pieters - Rode

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een kadobon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com

Inclusief

 • Helm
 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • benzine

De scooters worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

Rijtijden:

 • Hele dag: de rit vindt plaats tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

Afstand:

 • ca. 40 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)

Diversen

 • Een Vespa kan u "Single " (voor 1 persoon) of "Duo" (voor 2 personen) boeken. Boek de formule die je verkiest! 
 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur.  Minimum leeftijd chauffeur is 18 jaar voor scooters/vespa's. Opgelet: Bestuurders onder de 23 jaar moeten akkoord gaan met het te betalen bedrag van 148.74 € in het geval ze betrokken zouden raken bij een ongeval (ook wanneer ze niet zelf in fout zijn).
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de vespa. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
Applicatie Logboek
Tijd Niveau Categorie Bericht
15:34:06.123548 info application
Message could not be added to messageSource table