Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Hagelandroute = 54km

Social Deal - 2PK - Hele dag

Vanaf € 134


Ook beschikbaar

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Verken het glooiende Hageland met een nostaligische 2PK! Deze beleving kan enkel gereserveerd worden als u in het bezit bent van een geldige Social Deal-bon. Vink bij 'Betalen' de optie Bongo/ Cadeaubox/ Wonderbox/ Vivabox/ Social Deal aan.


Open landschappen, historische hoeves en prachtige panorama's zijn de troeven van het Hageland. Vertrekkend vanuit het wow-routes verhuurpunt in Holsbeek maak je een ontdekkingstocht door deze verrassend mooie toeristische regio, die zicht uitstrekt ten oosten van Leuven. Onderweg kom je te weten wat de streek allemaal te bieden heeft, leer je over de Hagelandse geschiedenis en krijg je de kans om streekproducten te proeven.

Een gps of tablet wijst je de weg en een audiogids vertelt je leuke verhalen over de streek. Je komt langs indrukwekkende middeleeuwse gebouwen zoals de Donjon en het Kasteel van Horst.

De route voert je o.a. langs het wijnbezoekerscentrum en wijngaard Liemau waar je - mits reservatie - een rondleiding met tasting kunt doen (zie bij 'opties') . Maar ook bierliefhebbers komen hier aan hun trekken. In het museum van Aarschot leer niet alleen over de geschiedenis van de stad maar maak je ook kennis met de evolutie van het bierdrinken. Als ideale afsluiter van je bezoek aan de tentoonstelling kan je in 't Bruine Café zelf een streekbiertje proeven of een aantal oude caféspelen beoefenen. Voor groepen is het ook mogelijk de stadsbrouwerij te bezichtigen (op afspraak).

Natuurlijk kun je ook altijd pauzeren in één van de authentieke, historische horecazaken of probeer één van Napoleons favorieten in het Bed van Napoleon.

Tip: geniet van een lekkere picknick tussen de fruitbomen of op een mooie picknickplek naar keuze (te reserveren bij 'opties'). 

Prijs: Vanaf € 134 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn. Maandag gesloten, uitgezonderd voor events of teambuildings (op aanvraag)

Bent u in het bezit van deze Social Deal?


Druk op de "Boek nu"knop.

Deze beleving kan enkel gereserveerd worden als u in het bezit bent van een geldige Social Deal bon.

Maak een kopie van uw bon en stuur deze vooraf door naar sales@wow-routes.com. 

Breng de bon mee op de dag van uw reservatie. 

Deze Social Deal is geldig tot en met 31 april 2019.

 

Inclusief:

  • Huur van 1 2PK voor max. 4 personen van 10u tot 17u
  • Gebruik van GPS/tablet met audiogids 
  • BA-verzekering
De voertuigen worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.
De wagen vertrekt volgetankt. Gelieve volgetankt terug te brengen.

 

Rijtijden:

Van 10u tot 17u

 

Afstand:

Hagelandroute = 52km

 

Wegwijs: 

Via tablet/GPS

 

Diversen:

 

  • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
  • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2PK huren vanaf de leeftijd van 18 jaar. 
  • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
  • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
  • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de 2PK. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn. Maandag gesloten, uitgezonderd voor events of teambuildings (op aanvraag)
Applicatie Logboek
Tijd Niveau Categorie Bericht
07:40:16.263019 info application
Message  could not be added to messageSource table