Duur bezoek +/- 45 minuten.

Het is mogelijk om gebruik te maken van het picknickterras op de wijngaard. Bij regenweer is er een afdak voorzien.

Duur bezoek: +- 45 minuten

Het is mogelijk om gebruik te maken van het picknickterras op de wijngaard. Bij regenweer is er een afdak voorzien.

U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Opgelet: op zondag dient u voor 13u de picknick bij Vanhellemont af te halen.

 

Straffe streekroute - 2PK - hele dag

Vanaf € 224

Ontdek de Straffe Streek in een Citroën 2CV!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Picknick Streekproducten
Extra verzekering 2PK

Vanaf € 50

Extra verzekering 2CV

Ontdek met een "geitje" het mooie Hageland en haar lekkere streekproducten! Met gps/tablet en audiogids. Max. 4 personen per voertuig.


De Straffe Streekroute laat je op een originele manier kennismaken met het lekkers wat het Hageland te bieden heeft.

Je volgt via de tablet een idylische route langs o.a. fruitboomgaarden en druivenranken. Wie wilt kan stoppen aan één van de wijngaarden, die zo typisch zijn voor het Hageland. Een bezoek aan de wijnboer met een proevertje van deze godendrank mag hier niet ontbreken.

Je komt ook langs het Fruitbedrijf Vanhellemont. Fijnproevers raden we aan om een streekproducten-picknick te reserveren. Deze bestaat uit allerlei verse, huisbereide specialiteiten en je mag ze ter plaatse opeten tussen de fruitboomgaarden! In de lente staan de bloesems hier prachtig in bloei en in de herfst zie je hier de fruitplukkers misschien wel aan het werk!

Zit je liever binnen of op een terrasje? Stop dan aan één van de eetgelegenheden onderweg, prachtig gelegen aan een oude watermolen of aan het Kasteel van Horst. Hier kun je lekkere streekgerechten proeven, of - voor wie niet achter het stuur zit - een smakelijk streekbiertje ('Horstbier'). 

De liefhebbers van streekgerechten raden we ook aan om een stop in te lassen in bistro 't Klokhuis. Je kunt er terecht voor een grote of kleine hap, bv. pannenkoeken met vers seizoensfruit. Maar niet alleen in de menukaart wordt de link gelegd naar de fruitstreek: tegen het plafond van de zaak hangen lampionnen in de vorm van fruitbakjes en de kasten en togen zijn afgewerkt met het kenmerkende hout dat gebruikt wordt voor de productie van fruitkisten.

Een andere leuke stop is "De Vlooybergtoren" , de beroemde trap van in de serie "Callboys". Vanop deze uitkijktoren geniet je van een prachtig zicht op de Hagelandse velden.  

Inbegrepen bij deze beleving:

 • 2PK
 • Tablet met route en audiogids
 • Standaard verzekering

Om je beleving comleet te maken kun je eventueel extra's toevoegen. Bekijk de mogelijkheden onder 'Opties'.

Opgelet: deze beleving is niet boekbaar op zondag! Wil je toch graag op een zondag komen rijden, boek dan één van onze andere routes met 2PK's.

Routes

Routes Straffe streekroute - 2PK - hele dag

Legende

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

Afstand:

 • Straffe streekroute = ca. 55 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.
 • Verschillende leuke stopplaatsen (zie kaartje met voorbeeldroute)

Prijs: Vanaf € 224 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

 

Nuttig om te weten:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Minimum leeftijd chauffeur is 18 jaar voor de auto. Opgelet: Bestuurders onder de 23 jaar moeten akkoord gaan met het te betalen bedrag van 148.74 € in het geval ze betrokken zouden raken bij een ongeval (ook wanneer ze niet zelf in fout zijn). 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de 2PK. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
 • De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.