Foodtruck of koffiegeit huren voor event

Een HY foodtruck of koffiegeit huren voor uw teambuilding, bedrijfsuitstap of vrijgezellenfeest? Als evenementenbureau kunnen we uw event organiseren, op maat van uw specifieke wensen. Onze service omvat dan niet allen de verhuur van deze oldtimers maar kan ook gecombineerd worden met volledige catering zoals een barbeque. Een huur kan doorgaan op in één van onze verhuurpunten maar indien gewenst leveren we de voertuigen op een locatie naar wens. 


 

Indien gewenst kunnen we ook (staan)tafels, tenten of zelfs een springkasteel voorzien.
Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.