Foodtruck of koffiegeit huren voor event

Een HY foodtruck of koffiegeit huren voor uw teambuilding, bedrijfsuitstap of vrijgezellenfeest? Als evenementenbureau kunnen we uw event organiseren, op maat van uw specifieke wensen. Onze service omvat dan niet allen de verhuur van deze oldtimers maar kan ook gecombineerd worden met volledige catering zoals een barbeque. Een huur kan doorgaan op in één van onze verhuurpunten maar indien gewenst leveren we de voertuigen op een locatie naar wens. 


 

Indien gewenst kunnen we ook (staan)tafels, tenten of zelfs een springkasteel voorzien.
Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

OPGELET: VERHUURPUNT (TIJDELIJK) GESLOTEN!

De economische impact van de corona crisis is overal voelbaar. Geschat wordt dat de toeristische en evenementensector met een omzetverlies van 50-80% af te rekenen krijgen.

Ook WOW Routes Hageland in Holsbeek heeft daardoor zijn activiteiten inmiddels moeten stopzetten. Normaal gezien begint het seizoen in het voorjaar. Dat was buiten de corona crisis gerekend.

Door de lockdown hebben we alle geplande activiteiten moeten annuleren. Gelukkig hebben onze klanten daar alle begrip voor.

De meeste klanten van WOW Routes Hageland zijn bedrijven die een teambuilding of groepsactiviteit organiseren voor hun personeel of klanten.

Deze kunnen helaas nog steeds niet doorgaan. Op korte termijn verwachten we geen versoepeling van de te respecteren social distancing voor groepen.

Navraag bij onze klanten heeft geleerd dat er dit jaar geen budgetten meer worden gereserveerd voor teambuildings en andere evenementen.

Daarom heeft WOW Routes Hageland besloten om al haar activiteiten op te schorten voor tenminste het jaar 2020.

Samen met enkele branchegenoten die met dezelfde moeilijkheden worden geconfronteerd, gaan we nu onderzoeken wat de mogelijkheden voor samenwerking zijn in de komende jaren.

Graag bedanken wij al onze klanten die de afgelopen jaren ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Zodra dat weer mogelijk is, pakken we de draad weer op. Dus geen afscheid, maar een welgemeende tot ziens !!!