Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Max. gewicht = 45 kg
Er is plaats voor 2 kinderen.

 

"Water bij de wijn" route - E-bike - hele dag

Vanaf € 27

Fiets langs Demer en wijngaarden!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Kinderfietskar

Vanaf € 5

Kinderfietskar

Picknick luxe

Vanaf € 13.2

Picknick luxe

Fietsstoeltje kinderen

De "Water bij de wijn" route brengt je langs kronkelende waterwegen tot bij de mooiste wijngaarden van het (Hage)land!

Je geniet van de mooie landschappen en wordt ondergedomeld in de Hagelandse natuur en cultuur.

Een tablet met uitgestippelde route wijst je de weg. Geniet ten volle van de mooie natuur en vergeet onderweg zeker niet te proeven van de lokale specialiteiten.

Eventueel kunnen we je een picknick meegeven voor onderweg (zie onder 'opties'). Deze is op te bergen in een handige fietstas. Je komt langs tal van mooie rustplaatsen om van de prachtige natuur te genieten.

Het is ook mogelijk een pauze in te lassen bij één van de wijngaarden. Onder 'opties' kun je een rondleiding door een vriendelijke wijnboer reserveren.

Geniet van een actieve unieke ervaring in een prachtige omgeving!

Inbegrepen bij deze beleving:

 • E-bike
 • Tablet met route en audiogids
 • Helm
 • Fietsmand

Om je beleving comleet te maken kun je eventueel extra's toevoegen. Een WOW-beleving met de hele familie? Reserveer je fietskar of kinderstoeltje! Bekijk de mogelijkheden onder 'Opties'.

 Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.De tablets met audiogids kunnen op de elektrische fiets bevestigd worden.


Routes

Routes

Legende

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

Afstand:

 • "Water bij de wijn" route = ca. 50 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een fietsknooppuntenkaartje te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.
 • Verschillende leuke stopplaatsen (zie kaartje met voorbeeldroute)

Prijs: Vanaf € 27 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

 

Nuttig om te weten:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.