Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.

  • Langestraat 40 C
  • 3220 Sint - Pieters - Rode (Holsbeek)
  • 32 16 76 68 14
  • www.wow-routes.com
  • 9:00 - 18:00Laatste nieuws

Hey!

in de lente staat het Hageland in bloei. Het ideale moment om de mooie natuur te komen ontdekken via onze mooie routes door kronkelende paden langs heuvels, velden en fruitbomen. Breng ook zeker een bezoek aan wijngaard Danouise of Liemau, zij zullen je met veel plezier rondleiden en laten proeven van hun zelfgemaakte streekwijn. 

Hopelijk tot binnenkort!