SCOOTER huren - Roosdaal (Pajottenland)

Vanaf € 69

Een hele dag met de scooter rondzoeven!


Ontdek per scooter het Pajottenland : daar zal u nog leuke herinneringen aan overhouden! Al vanaf € 69 p.p. voor een hele dag! 1 persoon per voertuig.

 


De mooie streek van het Pajottenland bevindt zich in een groen, waterrijk gebied tussen Zenne en Dender, en dat op amper 10 km van Brussel! Verken per scooter idyllische plekjes in een oase van ruimte en groen of ontdek boeiende bezienswaardigheden, zoals pittoreske kerken, imposante kastelen, authentieke molens of interessante museums.

Treed in de voetsporen van Bruegel en Witse of bezoek één van de talrijke brouwerijen, hoeves of boerderijen. Probeer onderweg ook zeker de lekkere streekproducten!

 


Felgroen, supertrendy en retro: onze scooters zijn Vespa-lookalikes met een cilinderinhoud van 50cc. De benzinescooters kunnen een maximumsnelheid van 50 km/u bereiken. Lekker snorren op leuke routes met deze Wow-routes.com scooters !


Verhuurpunt Pajottenland

In het Pajottenland adem je de sfeer van Bruegel en Witse. Op amper 10 km van Brussel beland je in een oase van ruimte, groen en stilte. Vanuit het verhuurpunt in Roosdaal ga je op pad langs de waterwegen (Zenne en Dender), boomgaarden, bossen, parken en unieke paradijsplekjes. Je komt ook boeiende bezienswaardigheden tegen zoals pittoreske kerken, imposante kastelen, leerrijke musea of authentieke molens. Ook aan streekproducten is er geen gebrek. Breng zeker een bezoekje aan één van de talrijke brouwerijen, hoeves en boerderijen.