Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Horstroute lang = 95km

Horstroute kort = 65 km

Deze picknick wordt meegegeven bij vertrek. Zoek een mooi plekje uit onderweg (picknickterras, bankje of op het gras) en laat het smaken!

Horstroute - Vespa - halve dag

Vanaf € 65

Ontdek de Horstroute vanop een (duo)vespa!


Ook beschikbaar

#
#
#
Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

#
Vanaf € 9

Picknick standaard

#
Vanaf € 13

Picknick luxe

Ontdek met de vespa de mooie streek rond het Kasteel van Horst! Met gps/tablet en audiogids. Al vanaf € 32 p.p. voor een halve dag! Max. 2 personen per voertuig.


De Rode Ridder galoppeert je vanuit 'zijn' kasteel tegemoet. Hij (of de audiogids die je huurde) vertelt je leuke verhalen over de streek en een interactieve tablet of roadbook wijst je de weg. Je wordt meegenomen langs heuvelende wijngaarden, kastelen, vergezichten en uitgestrekte fruitboomgaarden. 

Het Hageland - de streek rond het kasteel van Horst - is vermaard voor haar wijngaarden. De route voert je langs enkele wijngaarden (Danouise en Liemau), waar je - mits reservatie - een rondleiding met proeverij kunt doen . Als je graag alles te weten wilt komen over wijn, kun je bovendien stoppen aan het (gratis) wijnbezoekerscentrum in Wezemaal (opgelet: check op voorhand de openingsuren). 

Zin in een lekker streekbiertje of een gezellig terrasje? Je kunt een rustpauze inlassen in één van de oude, historische horecazaken.  Bezoek een echte Hagelandse hoevebrouwerij (het Craywinkelhof) of één van de twee oude, gerestaureerde molens (Gempemolen en de Moedermeulen). Liefhebbers van gastronomie kunnen terecht in het Wagenhuis aan het Kasteel van Horst. Probeer ook zeker het Horstbier, een plaatselijke lekkernij die hier gebrouwd wordt.

Wie nog meer lekkernijen uit de streek wil proeven, kan een picknick van Fruitbedrijf Van Hellemont reserveren. Speciaal tijdens het bloesemseizoen, maar ook het hele jaar door kom je op deze mooie locatie tussen de appel- en perenbomen helemaal tot rust, terwijl je van lekkere streekproducten geniet.

Je ontmoet onderweg misschien een heks, alvermannekes én de Duivel in hoogsteigen persoon. 


Routes

Routes Horstroute - Vespa - halve dag

Legende

Referentiepunten Plaats KM 
01. Vertrek Wow-routes.com St.-Pieters-Rode 0
02. Bij Boeres/ In de Ster Wezemaal 7
03. Bed van Napoleon Linden 16
04. Craywinkelhof Lubbeek 27
05. Gempemolen St.-Joris-Winge 28
06. Roeselbergkapel Houwaart 30
07. Wijndomein Danouise Houwaart 35
08. Wijndomein Liemau Houwaart 36
09. Moedermeule Gelrode 45
10. Kasteel van Horst St.-Pieters-Rode 53

Prijs: Vanaf € 65 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Startpunt van deze beleving:

Wow-routes.com - Langestraat 40 C - 3220 Sint - Pieters - Rode

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een Kadobon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com

Inclusief

 • Helm
 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • benzine

De scooters worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

Rijtijden:

 • Halve dag: van 14 u tot 18 u

Afstand:

 • Vespa = 55 km

Wegwijs:

 • Via gps/ tablet en audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • U heeft ook de mogelijkheid om met een roadbook te rijden. Neem hiervoor contact met ons op.

Diversen

 • Een Vespa kan u "Single " (voor 1 persoon) of "Duo" (voor 2 personen) boeken. Boek de formule die je verkiest! 
 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch type B of AM of buitenlands autorijbewijs kan je een scooter huren vanaf de leeftijd van 18 jaar. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de vespa. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.