Single product image

Scooter & vespa events op maat

Teambuilding of ander event op maat met scooter of Vespa


U kan ook een huur bestellen van meerdere originele Vespa of scooter voertuigen. Als evenementenbureau kunnen we bij zo’n verhuur (bv. voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of andere bedrijfsevents) ook het gehele of delen van het event op maat uitplannen. Tijdens Vespa events kunnen we dan een passende Vesparoute uitstippelen met leuke activiteiten zoals bv. een brouwerijbezoek. De rondrit kan starten in een van onze verhuurpunten of op een door u gekozen locatie.  


Nog op zoek naar originele ideeën voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of andere bedrijfsevents? Het Wow Routes evenementenbureau kan u in eerste instantie helpen met de huur van meerdere voertuigen, waaronder o.a. Vespa’s en scooters. Het verschil tussen beide voertuigen zit hem o.m. in de capaciteit. Waar de scooter slechts plaats biedt aan een persoon kan de tweezit van een Vespa twee personen dragen. U kan beide soorten voertuigen huren voor evenement met maximum 50 personen. Een Vespa- of scooterverhuur kan starten op een door u gewenste locatie (we nemen dan ook de levering van de voertuigen op ons) of u kan de verhuur beginnen in een van onze lokale verhuurpunten. Een andere optie is het laten uitstippelen van een gepaste route door onze experts. Elke door ons uitgestippelde scooter- of Vesparoute komt in de vorm van een gps, die we op uw Vespa of scooter monteren. Tijdens de rondrit kunnen we ook een audiogids voorzien die zorgt voor leuke anekdotes over de streek en de lokale bezienswaardigheden. De events kunnen daarnaast uiteraard ook uitgebreid worden met verschillende groepsactiviteiten zoals een brouwerij- of wijngaardbezoek. Wilt u een teambuilding organiseren dan kunnen we ook daar de nodige activiteiten aan koppelen: populair in ons aanbod zijn bijvoorbeeld een zoektocht, foto opdrachten of - de teambuildingactiviteit die de laatste tijd sterk aan populariteit wint - een bezoek aan een ‘escape room’. Omdat zo’n event volledig op maat georganiseerd kan worden, staan we uiteraard ook open voor andere ideeën.    
 
U kan de huur van uw scooter of vespa combineren met:
•Professionele gidsen
•Creatie routes 
•Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
•Transport & levering voertuigen ter plaatse
•Technische bijstand of permanentie 
•Vergaderlocatie
•Food & drink service (ontbijt, lunch, BBQ,..) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
•Teambuildingsactiviteit (escape room, schattenzoektocht,...) 
 
 
Contacteer ons ons om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.