Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

Horstroute lang = 95km

Horstroute kort = 65 km

VALENTIJN met 2PK en wijn

Vanaf € 150

Beleef een onvergetelijke valentijn!


Om Valentijn extra speciaal te maken, bieden we de hele week van Valentijn (van 12 tot 18 februari) een Valentijnsarrangement aan. In een echte Valentijns-2PK tour je rond op een route naar keuze. Een romantisch wijngaardbezoek is inbegrepen én je kan genieten van een gratis fles wijn. Bovendien krijg je, als je boekt voor 14 februari, 10% korting op het volledige aanbod. Voer hiervoor de code "love" in bij je bestelling.


Verras je liefste met een onvergetelijke Valentijnsbeleving! Geniet van het prachtige uitzicht van het Hagelandse "Toscane" terwijl je in een 2PKtje rijdt dat voor de gelegenheid speciaal tot jullie liefdesnestje is omgebouwd. Jullie krijgen een tablet en een audiogids mee. Volg de aanwijzigingen op de tablet die je via kronkelende paden langs de mooiste plekjes in de streek navigeert. Luister onderweg naar de zwoele stem van je geliefde of naar de uitleg en leuke verhalen van de audiogids. 

Onderweg stop je aan een wijngaard waar je romantisch tussen de wijnranken kunt wandelen. De wijnboer zal je uitleg geven over hoe hij wijn produceert en natuurlijk mag je ook eens proeven. Als aandenken krijg je een fles wijn mee naar huis. 

Er zijn ook tal van mogelijkheden voor als je honger of dorst kijkt onderweg. Op onze route kom je langs enkele gezellige, authentieke horecazaken. Hier zullen jullie nog lang van kunnen nagenieten!  

 

Routes

Routes VALENTIJN met 2PK en wijn

Legende

Referentiepunten Plaats KM 
01. Vertrek Wow-routes.com St.-Pieters-Rode 0
02. Bij Boeres / In de Ster Wezemaal 9
03. Bed van Napoleon Linden 17
04. Craywinkelhof   27
05. Gempemolen  St.-Joris-Winge 28
06. Fruitbedrijf Vanhellemont  Meensel-Kiezegem  44
07. Wijndomein Danouise Houwaart 55
08. De Moedermeule Gelrode 70
09. Kasteel van Horst Holsbeek 76
10. Aankomst Wow-routes.com St.-Pieters-Rode 79

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs: Vanaf € 150 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Startpunt van deze beleving: 

Wow-routes.com - Langestraat 40 C - 3220 Sint - Pieters - Rode

Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een Kadobon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of reservatie@wow-routes.com

Inclusief

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Voertuig volgetankt bij vertrek.  Gelieve volgetankt terug te brengen.
 • Route met tablet en audiogids
 • Wijngaardbezoek
 • Fles wijn

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

Rijtijden:

 • Halve dag: de rit vindt plaats tussen 14u en 18u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen. Het is ook mogelijk in de voormiddag te vertrekken, maar gelieve daarvoor op voorhand met ons contact op nemen, zodat wij dit kunnen inplannen.

Afstand:

 • Horstroute kort = 68 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Alternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.

Diversen:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2PK huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanuit ons verhuurpunt in Holsbeek ontdekt u het Hageland, thuisbasis van de Rode Ridder. Wij nemen u mee langs heuvelende wijndomeinen, kastelen, vergezichten en uitgestrekte fruitboomgaarden. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor zowel een romantisch dagje uit als een groepsevent!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 14u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend aan € 50. Ten laatste om 18u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.