Deze picknick bestaat uit:

 • twee pistoleetjes
 • een sandwich
 • 4 soorten beleg (ham, kaas, confituur en brie)
 • een chocoladebroodje
 • een rijsttaartje
 • een stuk fruit
 • fruitsap

Zoek je favoriete plekje op één van de vele picknickbankjes onderweg of gewoon op het gras in de weide.

Max gewicht = 15kg

U kunt van deze picknick genieten tussen de appel- en perenbomen in fruitbedrijf Van Hellemont. In het bloesemseizoen, maar ook de rest van het jaar zal een picknick in deze schilderachtige omgeving zeker de smaakpapillen prikkelen.

Opgelet: op zondag dient u voor 13u de picknick bij Vanhellemont af te halen.

 

Noord-Hagelandse bloesemroute - E-bike

Vanaf € 31

Ga op ontdekkingstocht tussen de bloesems!


Ook beschikbaar

picknick

Vanaf € 16.25

Picknick

Picknick Streekproducten

De Noord-Hagelandse bloesemroute leidt je langs de prachtige bloesems van de Hagelandse fruitboomgaarden. Tussen de boomgaarden zijn verschillende kunstwerken geplaatst die op fascinerende wijze het verhaal achter de fruitteelt in beeld brengen. 

Ga op artistieke ontdekkingstocht!

Deze route voert ook langs fruitbedrijf Vanhellemont, waar je leert hoe het fruit verdwijnt in sapjes, jenevers, confituren en veel meer. Aanrader: boek ook een luxeuze streekpicknick tussen de boomgaarden van fruitbedrijf Vanhellemont* (zie onder 'opties'). Indien gewenst kunnen wij ook een picknick voorzien voor onderweg. Deze is op te bergen in een handige fietstas. Je komt langs tal van mooie rustplaatsen om van de prachtige natuur te genieten.

Een unieke en plezante ervaring met je partner, vrienden of familie!

Onze e-bikes zijn ook verkrijgbaar met kinderzitje of fietskar (gelieve dit aan te duiden bij je reservering). Zo kunnen ook de kinderen mee genieten!

 Tip: de bloesem 14-daagse van toerisme Vlaams-Brabant loopt officieel van 14 tot en met 24 april, maar als je echt zeker wil zijn van het beste moment om de bloesems te komen bewonderen, kan je via deze link via live bloesemcams de groei van de fruitbloesems in het oog houden.Stap eens lekker op de e-fiets voor een leuke tocht. Onze ecologische elektrische fietsen geven u een duwtje in de … euh, benen! Een heuvel opfietsen was nog nooit zo makkelijk… U kunt deze e-fietsen reserveren voor een onvergetelijk tochtje zonder vermoeid te worden. Zo kan U extra genieten van de omgeving.  
Wij zorgen ervoor dat de fiets met volledig geladen batterij klaar staat.


Prijs: Vanaf € 31 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn. Maandag gesloten, uitgezonderd voor events of teambuildings (op aanvraag)

Prijs: Vanaf €31. Voor een hele dag is het vertrek om 10u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn. Maandag gesloten, uitgezonderd voor events of teambuildings (op aanvraag)

Inclusief:

 • e-bike
 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Batterij e-bike volgeladen bij vertrek. 
 • Tablet met route en audiogids
 • Helm

Rijtijden:

 • Hele dag: de tocht dient plaats te vinden tussen 10u en 17u. Het precieze vertrek- en aankomstuur kunt u zelf bepalen.

Diversen:

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds Identiteitskaart voorleggen bij begin van de huur.
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 50 voor de e-bike. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen, die extra bijgeboekt kunnen worden.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn. Maandag gesloten, uitgezonderd voor events of teambuildings (op aanvraag)
Applicatie Logboek
Tijd Niveau Categorie Bericht
09:05:10.382421 info application
Message could not be added to messageSource table