Teambuilding of ander event op maat met elektrische fietsen

Naast de gewone verhuur van voertuigen kan u Wow Routes ook inschakelen als evenementenbureau en verzorgen we uw event van a tot z, volledig op maat:  originele bedrijfsevents, een leuke teambuilding, een vrijgezellenfeest,... Naast de nodige elektrische fietsen, regelen we ook fietsroutes en groepsactiviteiten. De fietstocht kan vertrekken vanuit een van onze vaste verhuurpunten maar we kunnen de e-bikes ook leveren op een door u gewenste locatie.  


Als evenementenbureau verzorgen we ook de verhuur van grotere aantallen elektrische fietsen, dit tot max. 70 exemplaren! Zo’n verhuur kan bv. in een kader van een originele teambuilding, leuke bedrijfsevents of een vrijgezellenfeest. Naast de verhuur kunnen we uw event ook volledig op maat organiseren. Wenst u de e-bikes te laten leveren op een locatie naar keuze? Geen probleem! We kunnen daarbij tevens op maat uitgestippelde fietsroutes aanbieden, dit in de vorm van een gps op de  e-bike of fiets geplaatst wordt of een fietsknooppuntenkaartje. Uiteraard kunnen we tijdens de fietstocht ook diverse groepsactiviteiten voorzien. Een bezoek aan een wijngaard of brouwerij, een teambuildingsactiviteit, (foto)opdrachten,...

We hanteren speciale tarieven voor groepen. Bekijk hier onze pakketten voor ebike-tocht met fotoopdrachten en teambuilding met e-bikes

Uiteraard staan we ook open voor andere activiteiten: in overleg met u bespreken we de mogelijkheden! Hieronder een overzicht van de opties tijdens een verhuur.

U kan de fietsverhuur combineren met:
•Creatie routes 
•Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
•Transport & levering voertuigen ter plaatse
•Technische bijstand of permanentie 
•Vergaderlocatie
•Food & drink service (ontbijt, BBQ, breugelbuffet, broodjeslunch, Tirolerbuffet, pastabuffet, ..) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
•Teambuildingsactiviteit (fysieke proeven in team (bv boogschieten), denkoefeningen, foto-opdrachten, ...)
 
 
Contacteer ons om uw event of teambuilding op maat te organiseren.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

OPGELET: VERHUURPUNT (TIJDELIJK) GESLOTEN!

De economische impact van de corona crisis is overal voelbaar. Geschat wordt dat de toeristische en evenementensector met een omzetverlies van 50-80% af te rekenen krijgen.

Ook WOW Routes Hageland in Holsbeek heeft daardoor zijn activiteiten inmiddels moeten stopzetten. Normaal gezien begint het seizoen in het voorjaar. Dat was buiten de corona crisis gerekend.

Door de lockdown hebben we alle geplande activiteiten moeten annuleren. Gelukkig hebben onze klanten daar alle begrip voor.

De meeste klanten van WOW Routes Hageland zijn bedrijven die een teambuilding of groepsactiviteit organiseren voor hun personeel of klanten.

Deze kunnen helaas nog steeds niet doorgaan. Op korte termijn verwachten we geen versoepeling van de te respecteren social distancing voor groepen.

Navraag bij onze klanten heeft geleerd dat er dit jaar geen budgetten meer worden gereserveerd voor teambuildings en andere evenementen.

Daarom heeft WOW Routes Hageland besloten om al haar activiteiten op te schorten voor tenminste het jaar 2020.

Samen met enkele branchegenoten die met dezelfde moeilijkheden worden geconfronteerd, gaan we nu onderzoeken wat de mogelijkheden voor samenwerking zijn in de komende jaren.

Graag bedanken wij al onze klanten die de afgelopen jaren ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Zodra dat weer mogelijk is, pakken we de draad weer op. Dus geen afscheid, maar een welgemeende tot ziens !!!