Teambuilding of ander event op maat met elektrische fietsen

Naast de gewone verhuur van voertuigen kan u Wow Routes ook inschakelen als evenementenbureau en verzorgen we uw event van a tot z, volledig op maat:  originele bedrijfsevents, een leuke teambuilding, een vrijgezellenfeest,... Naast de nodige elektrische fietsen, regelen we ook fietsroutes en groepsactiviteiten. De fietstocht kan vertrekken vanuit een van onze vaste verhuurpunten maar we kunnen de e-bikes ook leveren op een door u gewenste locatie.  


Als evenementenbureau verzorgen we ook de verhuur van grotere aantallen elektrische fietsen, dit tot max. 70 exemplaren! Zo’n verhuur kan bv. in een kader van een originele teambuilding, leuke bedrijfsevents of een vrijgezellenfeest. Naast de verhuur kunnen we uw event ook volledig op maat organiseren. Wenst u de e-bikes te laten leveren op een locatie naar keuze? Geen probleem! We kunnen daarbij tevens op maat uitgestippelde fietsroutes aanbieden, dit in de vorm van een gps op de  e-bike of fiets geplaatst wordt of een fietsknooppuntenkaartje. Uiteraard kunnen we tijdens de fietstocht ook diverse groepsactiviteiten voorzien. Een bezoek aan een wijngaard of brouwerij, een teambuildingsactiviteit, (foto)opdrachten,...

We hanteren speciale tarieven voor groepen. Bekijk hier onze pakketten voor ebike-tocht met fotoopdrachten en teambuilding met e-bikes

Uiteraard staan we ook open voor andere activiteiten: in overleg met u bespreken we de mogelijkheden! Hieronder een overzicht van de opties tijdens een verhuur.

U kan de fietsverhuur combineren met:
•Creatie routes 
•Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
•Transport & levering voertuigen ter plaatse
•Technische bijstand of permanentie 
•Vergaderlocatie
•Food & drink service (ontbijt, BBQ, breugelbuffet, broodjeslunch, Tirolerbuffet, pastabuffet, ..) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
•Teambuildingsactiviteit (fysieke proeven in team (bv boogschieten), denkoefeningen, foto-opdrachten, ...)
 
 
Contacteer ons om uw event of teambuilding op maat te organiseren.

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.