Hagelandroute - 2PK - hele dag

Vanaf € 224

Volg de Hagelandroute met een 2PK!


Vervolledig je beleving met volgende leuke extra opties:

Extra verzekering 2PK

Vanaf € 50

Extra verzekering 2CV

Wijn, bier, kastelen en plezier: dat is waar het op deze Hageland-route om draait! 


Open landschappen, historische hoeves en prachtige panorama's zijn de troeven van het Hageland. Vertrekkend vanuit het wow-routes verhuurpunt in Holsbeek maak je een ontdekkingstocht door deze verrassend mooie toeristische regio, die zicht uitstrekt ten oosten van Leuven. Onderweg kom je te weten wat de streek allemaal te bieden heeft, leer je over de Hagelandse geschiedenis en krijg je de kans om streekproducten te proeven.

Een gps of tablet wijst je de weg en een audiogids vertelt je leuke verhalen over de streek. Je komt langs indrukwekkende middeleeuwse gebouwen zoals de Donjon en het Kasteel van Horst.

De route voert je o.a. langs het wijnbezoekerscentrum en wijngaard Liemau waar je - mits reservatie - een rondleiding met tasting kunt doen (zie bij 'opties') . Maar ook bierliefhebbers komen hier aan hun trekken. In het museum van Aarschot leer niet alleen over de geschiedenis van de stad maar maak je ook kennis met de evolutie van het bierdrinken. Als ideale afsluiter van je bezoek aan de tentoonstelling kan je in 't Bruine Café zelf een streekbiertje proeven of een aantal oude caféspelen beoefenen. Voor groepen is het ook mogelijk de stadsbrouwerij te bezichtigen (op afspraak).

Natuurlijk kun je ook altijd pauzeren in één van de authentieke, historische horecazaken of probeer één van Napoleons favorieten in het Bed van Napoleon.

Voor wie een lekker assortiment streekproducten wil proeven, raden we de picknick van Fruitbedrijf Vanhellemont aan (zie bij 'opties'). Hiervan kunt u genieten tussen de fruitbomen of op een mooie picknickplek naar keuze. Legende

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

Afstand:

 • Hagelandroute = ca. 54 km

Wegwijs:

 • Via tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.
 • Verschillende leuke stopplaatsen 

Prijs: Vanaf € 224


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan. Op elke route zijn er ook arrangementen te verkrijgen, die u als extra optie kunt boeken.

Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.


Inclusief

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Benzine

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.


Diversen

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Met een Belgisch of buitenlands autorijbewijs kan je een 2PK huren vanaf de leeftijd van 23 jaar. 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de 2PK. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)