Prijs per persoon exclusief voertuig & route

Duur bezoek +/- 45 minuten.

Reservatie is noodzakelijk.

Prijs per persoon, exclusief route en voertuig

Duur bezoek: +- 45 minuten

Reserveren verplicht!

 

 65 km

Rode Ridderroute - 2PK - hele dag

Vanaf € 224

Ga op zoektocht naar het schild van de Rode Ridder!


Ook beschikbaar

Wijngaardbezoek standaard
Wijngaardbezoek luxe

Vanaf € 16

Wijngaardbezoek luxe

Picknick luxe

Vanaf € 13.2

Picknick luxe

Kinderroute met tablet en audiogids

Tijdens de hele zomervakantie kun je bij wow-routes met de hele familie een spannend ridderavontuur beleven! Met mama of papa achter het stuur van één van onze kleurrijke 2PK's volgen jullie de route door het prachtige Hageland en gaan op jacht naar het gestolen schild. 


De route voert je langs het Kasteel van Horst, de thuisbasis van de Rode Ridder. 

Onze Rode Ridder heeft echter jouw hulp nodig. Zijn schild is gestolen! De dief heeft hem laten weten dat hij zijn schild alleen terugkrijgt als hij zijn instructies precies weet te volgen. En daarvoor roept de Rode Ridder jouw hulp in! Help jij hem in een 2PK’tje om zijn gestolen schild terug te krijgen? 

Dit is de brief die de dief gestuurd heeft: 

Aan het begin van de route krijg je een kaart en een lijst met aanwijzingen over de locatie van zes letters.  Als je de zes letters verzamelt, dan vormen ze samen een woord. Alleen als je op het einde van de route de letters in de juiste volgorde hebt kunnen zetten en het geheime paswoord hebt kunnen vinden, krijgt de Rode Ridder zijn gestolen schild terug. Als je dat niet lukt, ziet hij zijn dierbare schild NOOIT meer terug! MHOEHAHAHAAA!

De Rode Ridder zal je zo dankbaar zijn bij een succesvolle missie dat hij je zal belonen met een kleine verrassing! De zoektocht naar het gestolen schild loopt nog tot 31 augustus.

Jullie krijgen ook een tablet mee waarop je ziet welke route je moet volgen. De Rode Ridder zal je copiloot zijn en extra uitleg geven over de streek. Luister hoe de legendes van het Hageland tot leven komen! 

Ken je bijvoorbeeld het verhaal van het "Bed van Napoleon"? Je kunt dit bed bewonderen in de gelijknamige horecazaak. Er is een gezellig tuintje aan, ideaal voor een hapje of een drankje. Natuurlijk zijn er ook nog andere leuke stopplaatsen voorzien. 

Misschien is een picknick onderweg wel een leuk idee? Indien je dit wenst, kun je dit extra reserveren onder 'Opties'.  

Genoeg avontuur dus voor een onvergetelijke vakantiebeleving met de hele familie!

Routes

Routes Rode Ridderroute - 2PK - hele dag

Legende

Prijs: Vanaf € 224 Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.


Interesse?     

Druk op de "BOEK NU"-knop op deze webpagina rechts bovenaan.
Wilt u deze of een andere beleving als een cadeaubon schenken ? Ook dat kan!
U kan steeds contact met ons opnemen op +32 16 76 68 14 of via de contactlink.

Inclusief

 • BA verzekering (uitbreidbaar naar omnium verzekering mits meerprijs)
 • Benzine

De wagens worden netjes verhuurd. Gelieve deze ook in goede staat terug te brengen.

Rijtijden:

 • Hele dag: van 10u tot 17u

 Afstand:

 • Hagelandroute lang = 82 km

Wegwijs:

 • Via gps/tablet met audiogids  (Talen: NL-ENG-FR)
 • Aternatief: het is ook mogelijk om de route met een roadbook te volgen. Neem contact met ons op indien u dit wenst.

Diversen

 • Voertuigen altijd te huur onder voorbehoud van effectieve beschikbaarheid op moment van ingaan van de huurperiode.
 • Steeds identiteitskaart en rijbewijs voorleggen bij begin van de huur. Minimum leeftijd chauffeur is 18 jaar voor de auto. Opgelet: Bestuurders onder de 23 jaar moeten akkoord gaan met het te betalen bedrag van 148.74 € in het geval ze betrokken zouden raken bij een ongeval (ook wanneer ze niet zelf in fout zijn). 
 • Hebt u veel voertuigen of andere voertuigen nodig? U kan ook voertuigtypes combineren. Contacteer ons dan.
 • Op elke route zijn er arrangementen te verkrijgen. 
 • Wij vragen voor vertrek aan ons verhuurpunt een waarborg van € 250 voor de 2PK. Dit kan cash of met de kredietkaart gereserveerd worden en wordt na aankomst weer vrijgegeven.
Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.
Applicatie Logboek
Tijd Niveau Categorie Bericht
15:32:50.959806 info application
Message could not be added to messageSource table