Teambuilding of ander event op maat met 2PK / 2CV

Een 2pk rally organiseren voor uw teambuilding, bedrijfsuitstap of vrijgezellenfeest? Als evenementenbureau kunnen we uw volledig 2cv event organiseren, op maat van uw specifieke wensen. Onze service omvat dan niet allen de verhuur van deze oldtimers maar ook het inplannen van leuke routes en de bijpassende groepsactiviteiten. Een 2cv rally kan vertrekken vanuit een van onze verhuurpunten maar indien gewenst leveren we de 2pk voertuigen op een locatie naar wens. 


De Citroën 2PK, ook wel gekend als deux-chevaux, 2CV of geit kende vanaf zijn lancering een ongekend succes. De vele exemplaren die geproduceerd werden zorgden ervoor dat het ontwerp ook vandaag nog zijn iconische uitstraling behouden heeft. Onze verhuurdienst heeft maar liefst 22 originele exemplaren van deze oldtimer klaarstaan voor verhuur. Een leuke teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitstap,... ons evenementenbureau helpt u graag verder. De huur kan voor ieder soort event volledig op maat worden afgestemd: u kan de voertuigen komen ophalen in een van onze verhuurpunten of u kan de oldtimers laten leveren op een door u gekozen locatie. Ook kan u ervoor kiezen om naast de 2PK / 2CV voertuigen een tablet met aangepaste routes te huren, al dan niet met bijgeleverde audiogids die u vertelt over de lokale bezienswaardigheden tijdens de 2CV rally. Of het is ook mogelijk dat u met uw teamgenoten zelf de juiste route moet proberen te vinden via een roadbook met bolleke-pijl.
Naargelang de aard van het event kunnen we tijdens de rondritten ook de nodige groepsactiviteiten inplannen: we denken dan bijvoorbeeld aan een wijngaardbezoek, een ontbijt, een picknick of een teambuildingsactiviteit.
 
We hanteren speciale tarieven voor groepen. Bekijk hier onze pakketten voor 2PK-rally met fotoopdrachten en 2PK-teambuildings
 
Heeft u zelf al specifieke activiteiten in gedachte? Of wilt u een eigen teambuilding op maat? Neem dan zeker contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
 
Hieronder een overzicht van onze 2cv service:
•Chauffeurs
•Creatie routes 
•Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
•Transport & levering voertuigen ter plaatse
•Technische bijstand of permanentie 
•Vergaderlocatie
•Eventlocatie in de Ardennen (Belbaux-Rochefort)
•Wijngaard- of brouwerijbezoek
•Food & drink service (ontbijt, BBQ, breugelbuffet, broodjeslunch, Tirolerbuffet, pastabuffet, ..) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
•Teambuildingsactiviteit (fysieke proeven in team (bv boogschieten), denkoefeningen, foto-opdrachten, ...)
 
 
Contacteer ons ons om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.