Teambuilding of ander event op maat met 2PK / 2CV

Een 2pk rally organiseren voor uw teambuilding, bedrijfsuitstap of vrijgezellenfeest? Als evenementenbureau kunnen we uw volledig 2cv event organiseren, op maat van uw specifieke wensen. Onze service omvat dan niet allen de verhuur van deze oldtimers maar ook het inplannen van leuke routes en de bijpassende groepsactiviteiten. Een 2cv rally kan vertrekken vanuit een van onze verhuurpunten maar indien gewenst leveren we de 2pk voertuigen op een locatie naar wens. 


De Citroën 2PK, ook wel gekend als deux-chevaux, 2CV of geit kende vanaf zijn lancering een ongekend succes. De vele exemplaren die geproduceerd werden zorgden ervoor dat het ontwerp ook vandaag nog zijn iconische uitstraling behouden heeft. Onze verhuurdienst heeft maar liefst 22 originele exemplaren van deze oldtimer klaarstaan voor verhuur. Een leuke teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitstap,... ons evenementenbureau helpt u graag verder. De huur kan voor ieder soort event volledig op maat worden afgestemd: u kan de voertuigen komen ophalen in een van onze verhuurpunten of u kan de oldtimers laten leveren op een door u gekozen locatie. Ook kan u ervoor kiezen om naast de 2PK / 2CV voertuigen een tablet met aangepaste routes te huren, al dan niet met bijgeleverde audiogids die u vertelt over de lokale bezienswaardigheden tijdens de 2CV rally. Of het is ook mogelijk dat u met uw teamgenoten zelf de juiste route moet proberen te vinden via een roadbook met bolleke-pijl.
Naargelang de aard van het event kunnen we tijdens de rondritten ook de nodige groepsactiviteiten inplannen: we denken dan bijvoorbeeld aan een wijngaardbezoek, een ontbijt, een picknick of een teambuildingsactiviteit.
 
We hanteren speciale tarieven voor groepen. Bekijk hier onze pakketten voor 2PK-rally met fotoopdrachten en 2PK-teambuildings
 
Heeft u zelf al specifieke activiteiten in gedachte? Of wilt u een eigen teambuilding op maat? Neem dan zeker contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
 
Hieronder een overzicht van onze 2cv service:
•Chauffeurs
•Creatie routes 
•Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
•Transport & levering voertuigen ter plaatse
•Technische bijstand of permanentie 
•Vergaderlocatie
•Eventlocatie in de Ardennen (Belbaux-Rochefort)
•Wijngaard- of brouwerijbezoek
•Food & drink service (ontbijt, BBQ, breugelbuffet, broodjeslunch, Tirolerbuffet, pastabuffet, ..) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
•Teambuildingsactiviteit (fysieke proeven in team (bv boogschieten), denkoefeningen, foto-opdrachten, ...)
 
 
Contacteer ons ons om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

OPGELET: VERHUURPUNT (TIJDELIJK) GESLOTEN!

De economische impact van de corona crisis is overal voelbaar. Geschat wordt dat de toeristische en evenementensector met een omzetverlies van 50-80% af te rekenen krijgen.

Ook WOW Routes Hageland in Holsbeek heeft daardoor zijn activiteiten inmiddels moeten stopzetten. Normaal gezien begint het seizoen in het voorjaar. Dat was buiten de corona crisis gerekend.

Door de lockdown hebben we alle geplande activiteiten moeten annuleren. Gelukkig hebben onze klanten daar alle begrip voor.

De meeste klanten van WOW Routes Hageland zijn bedrijven die een teambuilding of groepsactiviteit organiseren voor hun personeel of klanten.

Deze kunnen helaas nog steeds niet doorgaan. Op korte termijn verwachten we geen versoepeling van de te respecteren social distancing voor groepen.

Navraag bij onze klanten heeft geleerd dat er dit jaar geen budgetten meer worden gereserveerd voor teambuildings en andere evenementen.

Daarom heeft WOW Routes Hageland besloten om al haar activiteiten op te schorten voor tenminste het jaar 2020.

Samen met enkele branchegenoten die met dezelfde moeilijkheden worden geconfronteerd, gaan we nu onderzoeken wat de mogelijkheden voor samenwerking zijn in de komende jaren.

Graag bedanken wij al onze klanten die de afgelopen jaren ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Zodra dat weer mogelijk is, pakken we de draad weer op. Dus geen afscheid, maar een welgemeende tot ziens !!!