Teambuilding of ander event op maat met Vespa scooters

U kan ook een huur bestellen van meerdere originele Vespa scooters. Als evenementenbureau kunnen we bij zo’n verhuur (bv. voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of andere bedrijfsevents) ook het gehele of delen van het event op maat uitplannen. Tijdens Vespa events kunnen we dan een passende Vesparoute uitstippelen met leuke activiteiten zoals bv. een brouwerijbezoek. De rondrit kan starten in een van onze verhuurpunten of op een door u gekozen locatie.  


Nog op zoek naar originele ideeën voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of andere bedrijfsevents? Het Wow Routes evenementenbureau kan u in eerste instantie helpen met de huur van meerdere voertuigen, waaronder o.a. Vespa scooters. U kan dit soort voertuigen huren voor evenementen met maximum 50 personen. Een Vespaverhuur kan starten op een door u gewenste locatie (we nemen dan ook de levering van de voertuigen op ons) of u kan de verhuur beginnen in een van onze lokale verhuurpunten. Een andere optie is het laten uitstippelen van een gepaste route door onze experts. Elke door ons uitgestippelde Vesparoute komt in de vorm van een gps, die we op uw Vespa monteren. Tijdens de rondrit kunnen we ook een audiogids voorzien die zorgt voor leuke anekdotes over de streek en de lokale bezienswaardigheden. De events kunnen daarnaast uiteraard ook uitgebreid worden met verschillende groepsactiviteiten zoals een brouwerij- of wijngaardbezoek. Wilt u een teambuilding organiseren, dan kunnen we ook daar de nodige activiteiten aan koppelen: populair in ons aanbod zijn bijvoorbeeld een zoektocht, foto opdrachten of fysieke proeven zoals boogschieten. Omdat zo’n event volledig op maat georganiseerd kan worden, staan we uiteraard ook open voor andere ideeën.    
 
U kan de huur van uw Vespa combineren met:
•Professionele gidsen
•Creatie routes 
•Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
•Transport & levering voertuigen ter plaatse
•Technische bijstand of permanentie 
•Vergaderlocatie
•Food & drink service (ontbijt, BBQ, breugelbuffet, broodjeslunch, Tirolerbuffet, pastabuffet, ..) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
•Wijngaard- of brouwerijbezoek
•Teambuildingsactiviteit (fysieke proeven in team (bv boogschieten), denkoefeningen, foto-opdrachten, ...)
 
 
Contacteer ons ons om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

OPGELET: VERHUURPUNT (TIJDELIJK) GESLOTEN!

De economische impact van de corona crisis is overal voelbaar. Geschat wordt dat de toeristische en evenementensector met een omzetverlies van 50-80% af te rekenen krijgen.

Ook WOW Routes Hageland in Holsbeek heeft daardoor zijn activiteiten inmiddels moeten stopzetten. Normaal gezien begint het seizoen in het voorjaar. Dat was buiten de corona crisis gerekend.

Door de lockdown hebben we alle geplande activiteiten moeten annuleren. Gelukkig hebben onze klanten daar alle begrip voor.

De meeste klanten van WOW Routes Hageland zijn bedrijven die een teambuilding of groepsactiviteit organiseren voor hun personeel of klanten.

Deze kunnen helaas nog steeds niet doorgaan. Op korte termijn verwachten we geen versoepeling van de te respecteren social distancing voor groepen.

Navraag bij onze klanten heeft geleerd dat er dit jaar geen budgetten meer worden gereserveerd voor teambuildings en andere evenementen.

Daarom heeft WOW Routes Hageland besloten om al haar activiteiten op te schorten voor tenminste het jaar 2020.

Samen met enkele branchegenoten die met dezelfde moeilijkheden worden geconfronteerd, gaan we nu onderzoeken wat de mogelijkheden voor samenwerking zijn in de komende jaren.

Graag bedanken wij al onze klanten die de afgelopen jaren ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Zodra dat weer mogelijk is, pakken we de draad weer op. Dus geen afscheid, maar een welgemeende tot ziens !!!