Teambuilding of ander event op maat met Vespa scooters

U kan ook een huur bestellen van meerdere originele Vespa scooters. Als evenementenbureau kunnen we bij zo’n verhuur (bv. voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of andere bedrijfsevents) ook het gehele of delen van het event op maat uitplannen. Tijdens Vespa events kunnen we dan een passende Vesparoute uitstippelen met leuke activiteiten zoals bv. een brouwerijbezoek. De rondrit kan starten in een van onze verhuurpunten of op een door u gekozen locatie.  


Nog op zoek naar originele ideeën voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of andere bedrijfsevents? Het Wow Routes evenementenbureau kan u in eerste instantie helpen met de huur van meerdere voertuigen, waaronder o.a. Vespa scooters. U kan dit soort voertuigen huren voor evenementen met maximum 50 personen. Een Vespaverhuur kan starten op een door u gewenste locatie (we nemen dan ook de levering van de voertuigen op ons) of u kan de verhuur beginnen in een van onze lokale verhuurpunten. Een andere optie is het laten uitstippelen van een gepaste route door onze experts. Elke door ons uitgestippelde Vesparoute komt in de vorm van een gps, die we op uw Vespa monteren. Tijdens de rondrit kunnen we ook een audiogids voorzien die zorgt voor leuke anekdotes over de streek en de lokale bezienswaardigheden. De events kunnen daarnaast uiteraard ook uitgebreid worden met verschillende groepsactiviteiten zoals een brouwerij- of wijngaardbezoek. Wilt u een teambuilding organiseren, dan kunnen we ook daar de nodige activiteiten aan koppelen: populair in ons aanbod zijn bijvoorbeeld een zoektocht, foto opdrachten of fysieke proeven zoals boogschieten. Omdat zo’n event volledig op maat georganiseerd kan worden, staan we uiteraard ook open voor andere ideeën.    
 
U kan de huur van uw Vespa combineren met:
•Professionele gidsen
•Creatie routes 
•Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
•Transport & levering voertuigen ter plaatse
•Technische bijstand of permanentie 
•Vergaderlocatie
•Food & drink service (ontbijt, BBQ, breugelbuffet, broodjeslunch, Tirolerbuffet, pastabuffet, ..) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
•Wijngaard- of brouwerijbezoek
•Teambuildingsactiviteit (fysieke proeven in team (bv boogschieten), denkoefeningen, foto-opdrachten, ...)
 
 
Contacteer ons ons om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Vanharte welkom in ons verhuurpunt in Holsbeek in het Hageland. Wij zijn gelegen vlakbij het Kasteel van Horst,, de thuisbasis van de Rode Ridder. Ontdek het heuvelachtige landschap met wijngaarden, fruitbomen en mooie vergezichten. De ideale uitvalsbasis voor zowel een dagje uit met vrienden, familie of een teambuilding!

Opgelet: Webboekingen zijn mogelijk tot max. 3 dagen op voorhand. Voor last-minute boekingen: neem telefonisch contact op (+32 16 766 814).

Bij verhuur voor een hele dag, is het vertrek om 10u voorzien. Bij verhuur voor een halve dag is het vertrek om 13u voorzien. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een ander vertrekuur wenst. Gelieve 30 min. voor het vertrekuur aanwezig te zijn voor de briefing. Duur van de verhuur is max. 7u voor een hele dag en max. 4u voor een halve dag. Extra uren worden aangerekend. Ten laatste om 17u moeten alle voertuigen terug in ons verhuurpunt zijn.